Umutsuz Evkadınları- altıncı sezon ilk promo resmi!

  • Ağustos 24, 2009
  • By Ova (Excuse My Reading)
  • 1 Comments

 
Desperate Housewives mal bir dizidir ama vakit geçirmek için birebirdir. sürükleyici ! geçen sezon öyle bir yerde kaldı ki, cnbc-e dergisinde okuduguma göre yapımcı yeni sezonda açık  vermemek için sette hem catherine hem de susan'a gelinlik giydirrmiş.. Sizce kimle evleniyor Mike? bence kesin Susan.  bir kere jackson ı postalamazlardı Susan Mike a yamanacak olmasa. 
neyse.. bu sezonun ilk promo resmi yayınlanmış, Gabriel i yani Eva Longoria yı en dikkat çekecek şekilde  koymuşlar..fakat avradın kıyafeti ne öyle be? çok kötüymüş...zaten boysuz kadın, deniz kızı kesimi bir tarafa koydum o yaka ne yahuuu? Bence illa ki beyaz giyecek idiyse Susan ve Gaby kıyafetleri değişmeliymiş çekimden önce.Lynette ve Bree çok şık, catherine rolundeki Dana Delany e ise ölümüne gıcıgım o yüzden bişey demiyim ama zaten çirkinmiş elbisesi. 7. sezon son sezon olacak diyorlardı, bence onun promosunda cıbıldak olsunlar. bir de bu sezon şu sopranos taki sarışın kara kaşlı kadın geliyormuş mahalleye, kesin eli maşalı bir tip olur.
İyi de abi, daha ne olabilir ki yani bu mahallede? cinayet, şantaj, ihanet hepsinin boku çıktı, bu sezon da uzaylıları bekliyoruzz!

You Might Also Like

1 yorum

  1. Dediğin gibi hakikaten vakit geçirmek için izlenecek dizi oldu. Çerez misali. O yüzden artık mahalleyi zion'lular da bassa boş vakitleri değerlendirelim amacıyla boşta kaldıkça izleriz artık :-)muhtemelen yeni kişiler de dahil olur, gerisi aynı hikaye zaten. :-)

    YanıtlaSil

en derin düşüncelerini dök bebeğim