Bana da ödül geldi höleey

  • Ağustos 23, 2009
  • By Ova (Excuse My Reading)
  • 2 Comments

her blogda gördügüm bir ödül vardı Kreative blogger ödülü gibin bişey, bende gerçi kreatiflik adına çok bir numara yok ama olsun sevindim ben de beni layık gören biri olduguna. Nerdeyse çocukluktan bu yana arkadaş oldugum preti ye burdan öpücük atıyorum.

Şimdi 7 kişiye daha bu ödülü paslamak gerekiyor ben de sizi seçtim pikaçular!!!!!!!!
Martielex, Kişisel Bok çukuru, pucca, azuth, doruk, allegrande ve babegazelle..

şimdi kendimizlen alakalı 7 ilginç şey yazmamız gerekiyor efendim hemen yazıyorum ilginçlikleri

1.  Üniversite sınavında tam 2500. olmustum, kocam da 2455. idi. yani ikimiz de inektik esasında. ondan once 5. sınıfta anadolu lisesi ve ortaüçte fen lisesini gayet iyi skorlarla kazanmıştım. simdi benim gibi olan elemançolara bakıyorum da ulen ben de cidden böyle inek miydim haggadden? diye soruyorum kendime. galiba öyleydim.bunun neresi ilginc demeyin şuan bambaşka tembel ötesi bi master ı zor bitiren bi yaratık oldum da hehehe.

2. hiç eski sevgilim olmadı. ilk sevgilimle evlendim. dersanede lise sonda tanıştıgım manitamla, 1 sene sonra  birbirimize bi yapıştık bi daha hiç ayrılmadık.2000 den beri sevgili 2005 ten beri evliyiz. bu yüzden eski sevgili olaylarının insanları bu kadar çok etkilemesini bazen anlayamıyor ve yakalayamıyorum ama feci melankolik geliyor uzaktan..

3. İz ellemeye bayılırım. sapıklık derecesinde insan vucudunda olusan geçici izler vardır ya hani böyle don lastiginin bıraktıgı gibi şeyler, onalrı ellerim. anneme ve kocama çok çektirdim bu yuzden dur elliycem!! diye.

4. çok acayip korkak bi insanım. hböceklerinden ödüm çıkar, karanlık, yükseklik, uçak .. korkmadıgım bok yoktur. hatta korktugum için araba bile kullanmıyorum yaa. ehliyet öyle süs diye duruyo.

5.ps2, wii, psp ve eşşek gibi bir pc var evde. zibilyon tane de oyun var.şimdi de ps3 alcaz sanki. kocam da ben de oyun delisiyiz ve oynarken kendimizden geçiyoruz ev yansa duymayız o derece. hele wii yi aldıgımızda kaç gece sabahlamıştık. yurt dışına çıktıgımızda ilk yaptıgımız şey ucuz oyun almak oluyor.

6. balık yiyemem. ağzıma dahi koyamam. kokusu beni hasta eder, kusmak isterim. insanlar hem izmirli olup hem de balık sevmememi anlayamıorlar, şaşırıyorlar, ilginçtir o zaman herhalde bu da.

7. resime yetenegim oldugunu düşünüyorum, ama uzun zamandır çizmiyorum..elim paslandı. tezim bitince resim kursuna başlıyorum :)

işte çok ilginç olmasa da aklıma gelen 7 şeyi yazdım peeh. böyle işte. görüşürüz millet.

You Might Also Like

2 yorum

  1. Ödül için teşekkürler =)

    İlginizi çekebilir seçeneğindeki "uyuyamıyorum" yazısı da olaymış bu arada =)

    YanıtlaSil
  2. deşifre oldunuz sayın merope gaunt! artık sizi çok iyi tanıyoruz ve korku imparatorluğumuzun bir parçası oldunuz!! :D ayrıca ben de ödül için çok pis teşekkür ediyorum

    YanıtlaSil

en derin düşüncelerini dök bebeğim