jackie o ve marilyn, bir aşk üçgeninin iki mükemmel köşesi

  • Ağustos 31, 2009
  • By Ova (Excuse My Reading)
  • 2 Comments

 
sanırım dünya üzerinde kadın adam kadın tipi bir aşk üçgeninde, gıcık olunmayan "vay zilli vay aşüfte" veya "yapışmış kocasına bırakmıyor zilli karı" diye çemkirilmeyen 2 kadın varsa bunlar da jackie ve marilyn dir.. ikisi de öyle güzel, öyle naif ve hayran olunası ki.. kimbilir belki jackie marilyn öldügünde iyi ki öldü demiştir, kimbilir belki marilyn jackie ölsün istiyordur, hayal edemiyorum ve yaşadıkları çok destansı geliyor.. belki de marilyn monroe nun intihar mı cinayet mi oldugu anlaşılamayan erkencik ölümüdür bunu böyle yapan, intiharın daima yüreğimize dokunan ve efsaneleştiren bir tarafı var çünkü.

mesela günümüzdeki aşk üçgenlerinde ben hep bi tarafı ""hıyyy!! kadına bak" diye tiksindirici bulabiliyorum. angelina - brad - jennifer en ünlüsü, onda jennifer a brad beni terketti böhühüh konulu her ropörtajında, "yeter be kadın ayrıldıysa ayrıldı senden, unut artık" diye gıcık oldum hep. sonra ne bileyim, camilla prens charles ve diana aşk üçgenine seyirci olan herkes gibi diana ya çok üzüldüm, yazık evliligimiz 3 kişilikti demişti rahmetli.. camilla yı kim sevdi ki zaten? sonracıma, tom cruz nicole kidman dan boşandıktan hemen sonra penelope cruz un elini tutmamış mıydı? ki o ikisini de sevmem bacım! türkiyede de deniz seki okan bayülgen cansu dere vardı, onlara da hiç sempatim olmadı zaten.. deniz seki nin de dedigi gibi dönmedolaba benziyodu..televolelerin bitmez tükenmez konusu olmuştu maşallah.

işte gördünüz, hiçbir aşk üçgeni, kennedy + jackie + marilyn kadar sıradışı ve efsanevi değil..eğer cennete gidersem, Allahım lütfen, şu zamanı geri sar da filmlerdeki gibi ben de onlar beni görmeden olanı biteni izliyim diyecegim. yanlış anlamayın sapık degilim, sevüşmelerini falan izlemek istemem, sadece işte mesela kavga ediyolar mıydı, ne diyolardı birbirlerinin hakkında, kennedy en çok hangisini seviyodu falan fişman. genetik bende bu merak, napayım elimde diil... merak ne güzel şey güzel şey merak.

You Might Also Like

2 yorum

  1. camillayi ben seviyorum haci, onlarinki gercek ask. hangi iliski boyle senelerce suruyor. penelope'yi de seviyorum, akdenizli diye, bir de manhattan'da karsima cikip paparazzileri hareketlendirip new york gezime renk kattigi icin.

    YanıtlaSil
  2. a ha! ilk kez camilla yı seven biriyle karşılaştım. ama hadi itiraf et nilufer, sen camilla yı degil charles-camilla aşkını seviyosun!

    YanıtlaSil

en derin düşüncelerini dök bebeğim