kaynana püskürtme taktikleri

  • Ağustos 26, 2009
  • By Ova (Excuse My Reading)
  • 2 Comments

kaynanalarımızı hepimiz çok severiz. onları öldürmemeliyiz ama belli bir mesafede tutmaya özen göstermeliyiz. kaynanalardan sakınabilmek için bugüne dek denenmiş bazı taktikler vardır. bunlar şöyledir.

1- yemeğe geldiğinde acıyı basın

salağı oynamak her zaman en etkin yoldur kardeşlerim. salak gibi görünün, kimse sizin üstünüzde durmaz. salaklıklar silsilesinde yuvarlanan bir kişinin tüm yemeklere yanlışlıkla acı biber basması da o kadar göze batmaz, kimse de ondan sonra size şaha kalkarak yemeğe gelmeye yanaşmaz.

2- karşısına geçip gözleri ona dikin

kaynananız size geldiğinde karşısına geçip gözlerinizi ona dikin. uzun uzun bakın. soru sorarsa cevap verin, sormazsa bakmaya devam edin. emin olun bir süre sonra bu belik belik bakışlardan rahatsız olup kaçacak. bir daha gelmek konusunda ise çok istekli olmayacak.

3- onu aktivitelere sürükleyin

salak rolü oynayamayan kardeşlerimize bunu tavsiye ediyorum. kaynana size her geldiginde, aa ben de pilatese/seramik kursuna/kabak oymaya/ ısırgan toplamaya vs. .. gidiyorum sen de gel ölümü ye diyerek onu da götürün. aerobik yapın birlikte. bir dakka boş durmayın, hızınıza ayak uyduramayıp düşecektir yakanızdan.

4- ona gudubet hediyeler alın

bu biraz zor bir madde. şimdi bir kere biraz salaş giyinmeniz çok şık olmamanız lazım. olabildigine gudubet, indirimlerde en sona kalmış raflarda sürünen ne bulursanız alın. "ben çok begendim, eminim sana çok yakışacak" diye verin kendisine. sonra giymedigini görünce üzülün, "neden benim hediyelerimi begenip giymiyorsun??". böylece aldıgınız 150 tane elbise diye satılan rezilligi giyebildigini iddia etmek için sizinle görüşmüyor olması gerekecektir.

5- kolbastı oynayın

tüm bunları denediniz, ve kaynananız hala size mi geliyor?? en etkili silahı en sona sakladık. kaynananız kapıyı çaldıgında onu kolbastıyla karşılayın. "form tutmak için tüm gün kocam gelene dek kolbastı oynuyorum, annecim nolur sen de katıl bana" diyerek oynayın. 2 gün dayanmaz. ha dayanıp da, sizinle kolbasti oynuyorsa zaten o kaynana degil alvin and the chipmunks tayfasından falandır, zararı dokunmaz.

bu taktikleri ev hanımı olan ve kaynanasının ikide bir damlamasından şikayet edenler için özene bezene hazırladım. kazmapolitan dergisi özel cazgır sayısında yayınlanacak ona göre.

You Might Also Like

2 yorum

  1. zuahuahuaha karşısına geçip bakmak bence en güzeli... ben gelin olsam mutlaka yapardım gözlerinin içine içine bakardım

    YanıtlaSil
  2. acıdım kaynanalara :) Bu kadar kötülerini korku filmlerinde bile görmedim ben ';'

    YanıtlaSil

en derin düşüncelerini dök bebeğim