tekken 5 de christie ile alemi yendim

  • Ağustos 01, 2009
  • By Ova (Excuse My Reading)
  • 19 Comments


hem tekken 5 hem de tekken dark resurrection oynuyorum şu ara. en büyük hayal kırıklıgım 2 oyunun da tüm story kısmının aynı olmasıydı. videoları falan komple aynı.

tek fark sanırım tekken d.r. nin içinde lili ve dragunov karakterlerinin olması.

Efenim ben christie nin tüm cımbıldak hareketlerini practice den ögrenip kendisi ile story i b itirmek bi tarafa arcade de de baya bir yol aldım..

Güzel kız da biraz daha edepli giyinse daha da bi bagrımıza basıcaz kendisini.. bide bana tekken 5 ps2 daha basit geliyo a dostlar.

şimdi bende wii var, ps2 var, psp var, tekken 6 çıkıcakmış, artı god of war 3 ü ve heavenly sword u falan oynamak istiyor deli gönül
bir de ps3 almak istiyorum ama :(( artık biraz fazla olacak diye kendimi dizginliyorum..

christie nin asıl öbürkıyafetini daha çok seviyorum ama nette bunu bulabildim.. zaten tekken 6 da değiştirmiş hamfendi!!

Piki, sizce christie diyelim ki tekken in en şahane kadın karekteri, o zaman mortal kombat'ınki kim?? hahahahhh tabi ki jade'dir canlar.



Bence jade ve christie nin dövüş tarzları benzemese de önplana çıkarttıkları dişilikleri ile birbirlerine benziyolar :P


ama sorarsanız, jade mi christie mi diye bence jade! ha ikisi dövüşseler christie yener, o ayrı. ama mortal kombat ın gönlümdeki yeri daima başkadır..

tekken dondurmadır, mortal kombat çikolata :)

You Might Also Like

19 yorum

  1. " tekken dondurmadır, mortal kombat çikolata :) "

    bu mudur,budur ! xD

    YanıtlaSil
  2. haaha, şahane şahane şahane. mortal combattaki karakterler bence daha bir nasıl diyim külhanbeyi kültürüne uygunken, tekkendekiler sarayda kralın arkasından binbir entrika çeviren aristokratik tipler.

    Koy MC'tan birini saraya, yolunu bulamaz derim. bir de ben bu işlerin yolcusuyum aslında, saray kültürünü bilirim diye göstermeye çalışır kendini.

    on yüz bin yıldız vermek isterim bu yazına :)

    YanıtlaSil
  3. christie monteiro zaten eddy gordo'nun hortlamasıydı diye biliyorum ben ki o capoeira hareketleriyle oynamaya doyum olmaz... hele ki bir kombinasyon tutturursanız rakibinizi manyaklar gibi dövüp çok pis zevk alıyor insan... ayrıca 2 yıl önce falan christie'ye ciddi anlamda aşık olmuştum ve gerçekten taş gibi yani türkiye şartlarında öyle birinin olduğunu sanmıyorum :D ama ondan da önemlisi eddy'le ve dolayısıyla christie'yle ben de çok sağlam oynardım be... bizim bi arkadaş da yoshimitsu ve hworangla çok sağlam oynardı ve deli gibi kapışırdık. bence mortal kombattan daha zevkli tekken... mk adamın içini karartıyor

    YanıtlaSil
  4. yihuu beni çok sevindirdiniz sevgili erkek okuyucularım!!
    teşekkür ederim güzel iltifatlarınız içüün

    fakaat bu durumda kadınlardan yorum gelmemesine dayanarak "kızlar dövüş oyunu oynamaz" diye bir genelleme yapabilri miyim? ve ben istisna olabilir miyim?
    en büyük hayalim istisna olmak nolur olsun :)

    YanıtlaSil
  5. valla seni hayal kırıklığına uğratmak istemezdim ama benim bir arkadaşımın (kız, 23) mortal kombat'ta yapmadığı finish him kalmadı :D

    YanıtlaSil
  6. nayırr nolamaz :p benim de 18 yasındaki kızkardesim, agzıma sıçıyor muntazaman hem tekken hem de mk da..
    sanırım bugun de istisna olamadım.
    Allah kahretsiiin!!!!

    YanıtlaSil
  7. o değil de, memeleri güzelmiş hatunların.

    evet kadınım. evet tekken mekken bilmem. evet böyle de yüzeyselim.

    ve eveet, sen şu dünyada muadili olmayan öyle özel öyle istisnai bişiysiiiin :)

    YanıtlaSil
  8. benim de Street fighter tekken mortal Kombat gibi oyunları oynayan karşı cins arkadaşlarım mevcut. Lakin mesela bir red alert 2, bir medieval total war, patrician 3 gibi strateji oyunlarını oynayan hiç hatun görmedim. İstisna olmak istiyorsan orayı dene bir de bence :) hem muhabbeti de güzeldir.

    YanıtlaSil
  9. zynp, senin memelerin daha guzel bence kardişim, bosver fason o memeler :)

    teletabi, strateji olarak heroes of m6m oynadım o saylanır mı? :p haa bi de disciples dark prophecy kral oyundurr

    YanıtlaSil
  10. ben hayatımda beni simcity kadar bilgisayara bağlayan bir oyun görmedim yine de... özellikle rush hour paketi yüzünden makineyi yakıyordum

    YanıtlaSil
  11. sims 2 yi de sayalım lütfen ve de diabloyu
    uykusuz geceler!!

    YanıtlaSil
  12. evet tabii sims 2 olmadan olmaz... özellikle modthesims2'yi keşfettikten sonra her eşyayı kullanacaz, evin önüne piksel manyağı arabalardan birini çekecez diye bilgisayar kasım kasım kasılırken biz hala uğraşıyorduk

    YanıtlaSil
  13. rukneddin bey zaten ben maxis ile ilgili bir yazı da yazmak istiyordum
    çolugumun çocugumun rızkını yediler doymadılar exp. poack çıkartmaya. insanı zorla korsana tesvik ediyor arlanmazlar!

    YanıtlaSil
  14. ben hep korsan indirdim zaten o kadar ek pakete para versen batarsın yani sims karın doyurmuyor efendi!!

    YanıtlaSil
  15. demekki neymiş,ben hakkaten salakmışım,biliumum sims 2 paketlerini orjinal aldım,mis gibi sıralarca raf süslüyorlar.tekken de oynadım mortal kombatta ,sanırsın ki yaş yirmi,otuzu geçtim ben yahu...
    neyle başladınız arkadaşlar,temel neydi,ilk oynadığınız neydi,hatırlayan var mı?

    ps.merope,sorduğun soruya bin yıl gecikmiş cevap...secret leaf benim günlüğüm,o yüzden okunmuyor.

    YanıtlaSil
  16. çok geride kalmışım ben arkadaş. son 4 yılda çıkan oyunları pek denediğim söylenemez. pes/fm/cm ve fifa serileri hariç tabi. bir de red alert 3. oha oynamışım yine bir şeyler.

    ama mesela ne vakit bilgisayar oyununa bağlanmak istesem, medieval total war ya da patrician açarım. sims yerine sim city i daha çok seviyorum bir de.

    ilk başlanan oyunlar hımm. ilkokulda okuldan kaçmamaı sağlayan Street fighter 2(şu ünlü olan memleket eşrafında) ve eve şu 8 bitlik dalga dulgalardan aldıktan sonra mario ile tanklı bir oyun vardı. battle tank mı ne. işte o. e Dyna tabi ki bir de. fifa 96. bunlarla başladım ben. oyun salonlarında doruk yaptığım vakit, soul edge i keşfettiğim zamanlardı. bilgisayar için ise ilk commandos ve tomb raider ile başlamıştım. commandos ne zor oyundu yahu.

    YanıtlaSil
  17. y, ben de orjinalini aldım hep simsin. korsan oyun da oynarım evet ama sims le gönül bagım var kıyamıyorum..

    teletabi, ben de çok severim o street fighter ı. ps3 için çıkıcak biliyosun tekken 6 da geliyor, insan ulan alsam mı diyo bee

    YanıtlaSil
  18. mortal kombat'da bayan olaraktan mileena derim, sonia derim, baska da birsey demem.

    YanıtlaSil
  19. Hey i am suuper boy

    YanıtlaSil

en derin düşüncelerini dök bebeğim