All the boys love Mandy Lane (spoiler)

  • Ağustos 26, 2009
  • By Ova (Excuse My Reading)
  • 0 Comments

Mandy Lane, masum ve güzel kız. saçları muhtemelen doğal rengi. makyajsız. hafif hülyalı bakar. düzgün bacaklar, meme denebilecek kadar dolgun memeler. adeta bir melek kadar saf ve temiz. onun uğrunda nice koç yiğitler can verirken, mandy belik belik bakmaya devam eder. robot gibidir mandy, izleyiciyi kıl eder onun bu angutlugu.


Diğer kızlar alabildigine ve olabildiğine ırıspıdır, ama mandy erkeklerle hep mesafelidir. hatta kim mandy e daha önce çakacak? diye yarışır yiğidolar. Fakat efendim, mandy gerçek olamayacak kadar masumdur. mandy sapıktır. psikopattır. ruh hastasıdır. allah belanı versin mandy.

ben bu filmden tuhaf biçimde hoşlandım. içimi kaldıran bir iki sahne vardı, onlar da olmasa daha güzeldi. kuzen jes ve aunt jo, mandy e gidiyosun ama dikkatli ol dedikleri sahnede : bunlar normal insanlar, bişey olmayacak bik bik diye cevap veriyordu mandy. işte film bittikten sonra düşündüm de, sanırım  mandy bu boku daha önce de yedi, yani bir katliamdan kurtuldu, o yüzden teyzesi ona izin verirken teredütte, ve mandy bişey olmaz bunlar normal diye telkin ediyor."i'll look up for myself" gibi bişeyler diyor hatta..

ah teyze ah, bilsen kevaşe mandy o yaşta bir kızın erkeklerle fingirdemekten aldıgı zevki adam öldürmekten ve öldürtmekten alıyor, bilsen barındırır mısın onu evinde aunt jo, soruyorum sana, cevap ver uleyyn.

You Might Also Like

0 yorum

en derin düşüncelerini dök bebeğim