Teneke Sevgisi

  • Kasım 13, 2009
  • By Ova (Excuse My Reading)
  • 6 Comments

Teneke kutulara ve saklama kaplarına karşı aşırı bir sevgim var. sebebini bilmiyorum. migrosta tansaşta ffalan oluyor bazen, uyduruk kaydırık, muhakkak alıp götürür eve koyarım. içine makarna çay falan doldururum.


bir de saat alıcaksam muhakkak o şahane kutuları için FOSSIL  alırım... bayılıyorum teneke kutulara.. hele ki üstü desenliyse yeme de yanında yat :DDD daima içine tıkıcak birşeyler bulunur, itinayla!


peki neden seviyoruz teneke kutuları?

- hafifler
- ucuzlar
- yeni bile olsalar, eskiden gelen bişey gibiler
- bastırınca tongur tungur sesler cıkıyor :D
- çogunlugun üstünde salak saçma desenler oluor, çok seker :D
- dügme biriktirmek için birebir!

You Might Also Like

6 yorum

  1. Heedaha gecen gun OIP yazmis, benzer birsey mevzu olduydu. Biz de seviyorus kutu, biz de! :)

    YanıtlaSil
  2. ben de çok çok seviyorum.. ikeadan aldım ankaradaki antikacıların doluştuğu handan eski eski aldım bir sürü.. annanemin almanyadan getirdiği çeşit çeşit kurabiye kutularını aldım dikiş kutuları bizim akrabalarda hep o teneke kutulardan onları aldım.. içine de abuk subuk birsürü şey koyuyorum o kutulara zaafım var benim de dediğin gibi eskiyi anımsatıyor ve ben eski şeyleri çok severim =)

    YanıtlaSil
  3. Gardrop olmadan esyalarimi saklayabilmeme, bizim kedilerin takılarımı yatağın altına atmasına engel olmama, düzenli bir kiz haline gelebilmeme, fotoğrafları faturalardan ayırabilmeme olanak taniyan kutu ureticilerine tesekkuru bir borc bilmekteyim.

    YanıtlaSil
  4. Ben de seviyorum ;) She'nin setini kalpli kutuda satıyorlar gidip ondan alıyorum :))

    YanıtlaSil
  5. Fossil saatin de ambalajının da hastasıyım (: Fossil İzmir civarında bileni seveni olan bi marka sanırm İstanbul'da o kadar iltifat görmüyor (:

    YanıtlaSil
  6. yıllarca üstünde basketçi arapların resimleri var diye sprite kutularını biriktirmiş ve sonra hepsinin çöpe atıldığını duymuş biri olarak seni çok iyi anlıyorum. işte o gün... işte o gün çok büyük bir basketbolcu olmaya and içtim. sonra unuttum tabii :F

    YanıtlaSil

en derin düşüncelerini dök bebeğim