Erkeği bırakacaksın anacım, höt hötünü edecek

  • Kasım 25, 2009
  • By Ova (Excuse My Reading)
  • 3 Comments

Ben bunca yıl etrafımdaki erkeklere baktıkça, incinmek kavramının kadın ve erkek için başka başka anlamları oldugunu farkettim.
erkekler bizim anladıgımız ve yaşadıgımız gibi incinmiyorlar böyle incinmedikleri için bir kadının kırıldıgında yaptıgı davranışlar karşısında afallıyorlar.
erkeklere arada bir gönüllerince höt höt edebilme lüksünü tanımak lazım..
haklıyım ben! bana haksızlık ettin! diye üstlerine gidince yanıyor devreleri. sonra biz de kadınlar olarak onların üste çıktıklarını düşünüyoruz. ama aslında öyle degil, çünkü erkek karşısında ona inat eden kadını kendine yapılmış bir haksızlık olarak görüyor zaten...babamla annem benim bu sarmalın içindedir mesela yıllardır. annem çok dominanttır, bu yüzden ediyle büdü gibi habire tartışır dururlar..
biz kadınlar, her ayrıntıyı, her olayı kafaya takıyoruz, didikliyoruz, halbuki erkek öyle mi, daha basit bakıyor hayata, oldu mu? olmadı mı? elektrik devresi gibi, on veya off. belkisi eh i yok ilişkide.

herkes ruh eşini bulur umarım..
düşünsenize, bu dünyada herkes ruh eşiyle beraber olsaydı, ying ve yang gibi, o zaman herkes huzurlu ve mutlu olurdu, bu kadar sorun/kötülük/kaos olmazdı sanırım..

You Might Also Like

3 yorum

  1. İnat var bi de işin içinde:)

    Benim adam azicik inatcidir, ben ondan beter! Keçi ve köprü meselesi!

    YanıtlaSil
  2. herşey yolunda olsaydı
    herkes ying yang ını bulsaydı
    herkes mutlu
    herkes huzurlu olur muydu?

    sanmam :)))

    hayat çok sıkıcı olurdu o zaman merope.
    tanrının bi bildiği vardır diye düşünmüşümdür hep :))

    YanıtlaSil
  3. Aha.. bu inat ve höt höt etme özgürlüğünün kısıtlanması karşısında köpürme sadece bizimkine has bir durum değilmiş demek ki. Adam erkeğin özüymüş sadece:p

    YanıtlaSil

en derin düşüncelerini dök bebeğim