sevgili günlük tadında, bir türlü uyuyamıyorum

  • Kasım 28, 2009
  • By Ova (Excuse My Reading)
  • 3 Comments

yani.. var ya şöyle tatillerde sabahları osura osura uyumayı özledigimden midir nedir hiç uyuyamam ben ya.. tv açık, memos karşımda, uyuyor o, ben oturuyorum. az evel uyumaya çabaladım ama nafile.
çok sevgili günlük tadında yazasım geldi bugun..
sevgili günlük, bugun klasik bir bayramdı.. annemlere gittik kahvaltı ettik sonra hadi hop kayınvalidemlere.. sonra tekrar annemlere geldik yemek yedik, bacımla ve kankasıyla Agora ya gittik.. lush tan şampuan ve maske aldım... ay memo öldürdü beni :D şampuanı alırken ben bu sefer değişik bişey alıyım dedim benimki demez mi ben şampuanımı değiştirmem diye. neyse ben kendime bir tane küçük boy şampuan aldım bir de su ana kadar kullandıgımız juicy den aldık. ben var ya böyle batıyor adeta bişeyi uzun uzun kullanamam illa değiştirmem lazım. ama bizim prensipli concon değiştirmedi şampuanını .. işte adını unuttugum naneli peelingli bir maske aldım, bir de adında "vegi" geçen bir saç kremi.. sonra ordan alsancaga gittik starbucks çakması bir yerde oturduk second cup falandı adı sanırım.dondum orda ama suratım ufoya bakıyordu tabak gibi yandı.

su an third rock from the sun açık seviyorum bu diziyi :)

kafam karmakarısık aslında az evel kendime 1 sene sonra ulaşacak bir mail yazmaya cabaladım ama beceremedim..

2010 bize neler getirecek, hedeflerimize ulaşabilecek miyiz..

çok merak ediyorum 1 sene sonrasını!

umarım 2010  gönlünden tertemiz geçiren herkes için dileklerinin gerçekleştiği güzel bir yıl olur... benim istedigim 2 şey var sadece :D ikisi de olsun Allah'ım nolur..

şimdi tv karşısında pinekleyip uyumaya çalışıcam işallah zaman geçip bunu okudugumda yüzüm gülüyor olur :) hevesli bir totoşa yakışacak biçimde!

You Might Also Like

3 yorum

  1. ben de gecen sene bu sene olacaklar cok merak ediyordum. ama simdi merak etmiyorum seneye olacaklari:)
    bu güzel bir sey biliyor musun? cünkü merak edince insanin icinde bir korku oluyor ya istedigim olmazsa diye.

    benim hayalim istanbul'a dönmekti. gecen seneden beri söylüyordum bunu. icine cok sey dogan bir arkadasim "icime öyle doguyor ki sen dönemeyeceksin türkiye'ye" dediginde dünyam basima yikilmisti. ama ben geldim ve cok mutluyum, artik olacaklari o kadar merak etmiyorum:)

    YanıtlaSil
  2. çok sevindim :)
    işallah benim de gelecek sene böyle olur hislerim :)

    YanıtlaSil

en derin düşüncelerini dök bebeğim