2009 en kötü rol kesme ödülü

  • Kasım 19, 2009
  • By Ova (Excuse My Reading)
  • 9 Comments


Malum yılbası yaklaşıyor.. ben de yavaştan yavaştan 2009 un enlerini aklıma geldikçe buraya not edecegim.. az evel tv de bihterin sinirlenme sahnesine rastlayınca budur dedim..

eveet, 2009 da en kötü rol yapan oyuncumsu Beren Saat tir... aşk-ı memnu daki bihter rolu ile.. sinirlenmesi ayrı, sevinmesi ayrı gıcık...

ayrıca, 2 saat süren dizi mi olur kardeşim ya. lost 42 -43 dakika sürüyordu, bize yetmiyordu ama türk dizileri reklamlarla özetlerle beraber oluyor 3 saat..yuh yani!

You Might Also Like

9 yorum

  1. dün bi yaprak dökümü seyredeyim dedim, 8den 11e kadar bütün akşamım bitti piç oldu. ondan sonra hazırlan yat zaten anca, yarın iş var.

    YanıtlaSil
  2. sinirlenememesi,yürüyememesi,bakamaması,gülememesi !!! kıza çok pis kuruyorum izlerken.Birisi şuna öğretsin ya da vermesinler artık bi rol yaa insan hiç yürüyemese topukluyla o kadar bölüm geçti öğrenirdi be yuh!

    YanıtlaSil
  3. evet benim de.. zaten ben artık kesinlikle birtek onu seyretmiyorum muhakkak yanında bişey daha yapıyorum.

    YanıtlaSil
  4. bizdeki diziler dizi değil film formatında, 2 saat nedir yahu?!
    ayrıca yaprak dökümünü izlerken yanında yapılacak bir şey varsa o da içmek. zira ayık kafayla çekilmiyor artık.

    YanıtlaSil
  5. dimi :) amann gecende sözlükte okudum kanser ediyo diye rtuk e şikayet etmişler gerçek mi dalga mı bilmiyorum artık ama cidden eder yani...eder!

    YanıtlaSil
  6. Hehehe! Napiyosunuz kuzucum Turk dizileriyle? Acin CNBC-E'cigimizi, e2'cigimizi, TNT'cigimizi 45 dakikalık super diziler boyle! Tadindan yenmez:P

    YanıtlaSil
  7. Ya bu sezon cnbc-e iyice patatese bağladı, yok ki her akşam seyredilecek dizi. Scrubs var, Two and a Half Men, Big Bang filan onlar da hemen bitiyor 45 dakka. ne var ki başka Leverage meverage beni hiç sarmadı. Filmler ondan da beter, ben yeteri kadar dünya sinemasına gönül verememiş bi insan mıyım bilmiyorum, epeydir ilgimi çeken film çıkmadı hiç.

    YanıtlaSil
  8. öhöm merope az evvelki denemeci paşa comment'i benim, yayınlama tekrar yazayım bari.

    YanıtlaSil
  9. beren saat bile günde 2 kere doğruyu gösterir demişler

    YanıtlaSil

en derin düşüncelerini dök bebeğim