Kurtlarını alışverişte döken merope, pişman değil

  • Kasım 29, 2009
  • By Ova (Excuse My Reading)
  • 6 Comments



Geçen postta da bahsetmiş olabilirim ama gene lush a minik bir ziyarette bulundum. Seviyorum lush'ı. ürünleri pahalı, hatta body shop un 3 katına geliyor minik bir hesap yaptık memoylan.. ancak bayılıyo-ruuz. 100 luk sampuanları 2 ay gidiyor ikimize dostlar. haftada 2-3 defa yıkıyoruz. neysem ben bu sefer aldıklarımı anlatıyım. ilk sıradaki veganese diye bir sac kremi. sacım çok yaglıdır ince tellidir, saçlarım cidden kötüdür benim. bunu kullan didi lush taki kız, yagı dengeler bik bik bişiler dedi aldım deniorum. önceden american cream kullanıyordum fena da degildi. gene bir yeni şey deneme aşkı ile normalde kullandıgım cupcake maskesinin yerine mask of magnaminty mi ne, işte ondan aldım. cupcake 25 ytl falandı magnaminty 15 tl epey hesaplı yani. ayrıca peeling etkisi de varmış.

ben hiç makyaj yapmam ama konu maskelere gelince kısa bir süredir maske tutkunu oldum ya. haftada bir yüzümü kaplamassam hasta oluorum. ve güzel yani işe yarıyor siyah nokta terminatörü bunlar.yağlı benim cildim misal sabah yıkar yüzümü giderim işe öglen yag birikir burun kenarında felan. ama bunlar iyi geliyor o vıcık yag durumundan kurtuluyorum..soonacıma 3. sıradaki ise çok ilginc gene ince telli saçlar için biralı limonlu konyak yaglı sampuan adı da slyvia cynthia bilmemne.. kokusu pek hoş. daha yeni yıkadım saçları bakalım nası olacak..en sondaki de 250 lik memonun bayıldıgı ölüp bittigi its juicy. her zamanki şampuanımız.



bir de ikea turu yaptık. forum bornova mı demeliyim yoksa?
işte bu yukardaki tenekecanları da ikeada görünce direk attım sepete. cappucino fincanının detayı görünyüor mu bilmiyorum ama minik bir desen var üstünde onu da çok begendim aldım. tenekelerin yanında görünmüyo sanırım ama aha bir de kalpli bardak takımı aldım neme lazımsa! kuduz gibi züccaciye alıyorum, anneme benzedim ben uleeen! ama asıl bomba yemek kitabım!



uzuun zamandır yemek kitabı arıyordum ama illa ciltli, resimli kuşe kagıda olucak ve nispeten daha kalorisiz tarifler içerecek. neyse efendim dev D&R içinde kitap araken bi baktım anooyy türkçe kitaplar 45-50 tl ama gavurcalar 29 falan böyle. ay laylaylom nasıl mutlu oldum hani gavurlar böyle salad dressing tarifleri falan verirler pek bi değişik olur. işte bu resimdeki süper kitapta şahane tarifler vardı. kaptım hemen ooo 29 tl falan ne ucuz diyorum. kasaya bi gittim kadın 45 demez mii megersem o DOLAr mış süper zekiyim ya XD
okumamışım bilem etiketini ehahahha.. neyse gene de aldım pilavdan dönennin kaşıgı kırılsıın.

ya bu kitaptan kuduz gibi yemek yapıcam şahane bişey ama en büyük sorunum tarifleri pişirme yöntemine göre ayırmış böyle sebzeler-etler corbalar tarzı degil de buharda pişenler- rostolar- kızartmalar-haşlamalar vs. şeklinde..
desenize, bayramın ve tatilin son gününü yemek kitabı hatmederek geçiricem :DD
yayyy olsun çok zevkli bencee :D

You Might Also Like

6 yorum

  1. hiç makyaj yapmam diyorsun ya, arada bir aldıgın makyaj malzemelerini anlatıyorsun. onları ne yapıyorsun? sadece satın alması mı zevkli :)

    YanıtlaSil
  2. evet :)
    her seferinde bu sefer kullanıcam diye alıorum. sanırım aldıklarımın mucizevi ve bagımlılık yaratıcı olmasını bekleyerek :)
    ama sonra ya anneme ya da kardesime veriyorum :D

    YanıtlaSil
  3. Fincan!

    Şak şak şak!

    Fincan!

    Şak şak şak!

    Fincan!

    Şak şak şak!

    YanıtlaSil
  4. Güle güle kullan heheh kutular süper.

    YanıtlaSil
  5. Sevgili Merope'cugum.
    Senin yuzunden İkea'nin web sitesini acip yilbasi urunlerine baktim, dibim dustu. Ikea krizim tuttu, nasil gecicek bilemiyorum :/

    YanıtlaSil

en derin düşüncelerini dök bebeğim