neden her polisiyede taş gibi bir abla olmak zorunda

  • Kasım 02, 2009
  • By Ova (Excuse My Reading)
  • 10 Comments



ya ben eminim, gerçek hayatta böyle cinayetlerden cunuplüklere koşan iki eli kanda kadınlar varsa bile kesinlikle saçları fönlü degil !!! olmaz olamaz yani. 8-5 çalışan şirketteyim hiç fönlü gelen yok anlıyormusunuz, yok!

ey csi miami ey csi las vegas, nedir bize gareziniz, o yogun tempoda çalıştıgı halde her daim bakımlı ve daş gibin olan kadın polisleri gösterip, "hehehe kıçıkırık mühendisler, siz anca masa başında pinekleyin!!köpekleerrr!" mi demeye çalışıyosun?

kalbini kırarım.

You Might Also Like

10 yorum

  1. iyi tespit. bakımlı işte onlar anacım yani şimdi 90 kilo, dağınık, paspal bir kadını eli silahla koşarken de görmek istemez kimse :)

    YanıtlaSil
  2. Olsun bence sakıncası yok, ortamı yumuşatıyorlar, katalizör onlar.

    YanıtlaSil
  3. arkadaş mühendisler de osuruktan nem kapıyorlar. ne alaka yahu mühendislikle. gözümüz şenlense fea mıdır

    YanıtlaSil
  4. karakutu, valla haklısın ama bu kadar da taş olmamalılar :)))

    loreathan, bence yumuşatmıyolar! aksine diziye konsantre olmaıyorum zillilerin saçını makyajını incelemekten

    teletabi.. teessüf ediyorum.. hühüüh..

    YanıtlaSil
  5. nedense bu tough girl imajı hep çok seksi olur aynı zamanda... tamam cinsel özgürlük safhasından geçmiş ve kendi cinselliğini de erkekten bağımsız olarak sürdürme telaşında bir imaj yaratıyorsunuz falan ama okuldan falan gördüğümüz kadarıyla erkeksi kızlar genelde çok takoz olur. öyleyse bunun gerçeği yansıtma kaygısı yoksa insanlara zorla polis fantaazisi kurdurma amacı taşıyorlar

    YanıtlaSil
  6. rukned,
    benim bildigim tough görller ülkker rodeo yerler. hem de bi ısırıkta. ama bu ablaların poposunun çapı neredeyse rodeodan bile güçük.. adaletin bu mu dunya!

    YanıtlaSil
  7. belki de algida sıçıcılıktır... algida yiyen herkes bir noktada mutlaka sıçar... hele ki bütün vienettayı mideye indiren odun gibi bırakıyomuş diyolar

    YanıtlaSil
  8. ay dagıldımmm
    odun gibi bırakmak?? dşfjdkfhgals..züpper!! şut ve gol olmuş resmen

    YanıtlaSil

en derin düşüncelerini dök bebeğim