dünyanın en grotesk filmi bu, valla öyle.

  • Kasım 01, 2009
  • By Ova (Excuse My Reading)
  • 1 Comments

geçen gün goldmax te bir film izledim ama gecenin köründe. uyku tutmamıştı çünkü resmen. böyle bir filmi türklerin yapmamış olmasına derinden üzülsem de, filmdeki lezbiyen öpüşme elleşme sahnelerinin bollugu sebebi ile oldugunu düşünüyorum.

filmin adı beyond the valley of dolls. ahu tugba nın meshur sözde kızlar filmine paralel bir konusu var. ünlü olmak isteyen kızlar ve saplandıkları seks ve uyuşturucu batağı! böhüüü..anneciim.. yok ama, hayalgücünüzün sınırlarını çok zorlamayacak gibi duran bu klişe filmin öylesine grotesk bir sonu var ki, akıllara zarar.



bu kız kardeşlerimizden en sagdaki, lezbiyen kendisi, filmin sonunda sevgilisi ile z-man denilen ne idugu belirsiz tımarhane kaçkını ve onun asıldıgı bir sarışın kaşları alınmış adamla aalem yaparlar... zman esasında organizator ruhlu bir kardeşimizdir. kendisi okeye dördüncü tadındaki sarışın elemana hafiften kaymaktadır. fekat sabah olup da ayıldıklarında sarışın erkege -ki kendisi yalnızca bir tarzan donu giyiyordu ve elleri ayakları baglıydı- memelerini ve tertemiz duygularını açar zman...evet yanlış duymadınız z-man imizin nurtopu gibi çimçuk çimçuk kadın memeleri vardır. sarışın tarzan donlu ise onunla alay eder. sıkı durun.. zman, adamın kılıçla kafasını uçurur!!! daha sonra z-man hızını alamaz ve ortamdaki tombik güvenlik görevlisini öldürür. sonra yatakta uyumakta olan lezbiyenlerden birinin agzına silahı sokar ve bum! sonra diger kız (yukardaki resimde sagdaki) telefonla diger 2 kızı çagırır. bunlar da gelirler büyük bir arbede olur fekat lezbiyen yavrumuzu kurtaramazlar. zman ve erik memeleri hakkın rahmetine kavuşur, ve herkes mutlu olur. neden oluyorlarsa? sonra film biter, filmin sonunda ögretici bir ses hepsi hakkında kısa kısa bidiklenir. son derece didaktik olan bu kısma anlam veremeyeceksiniz eminim...

tanrım 70ler nasıl günlermiş ya? hayır geçmiş, masum, laylay, tertemiz diyorsanız siz de benim gibi lütfen bulun izleyin şu filmi, geçmişe olan bütün inancınız yıkılacak. bu ne lan. alacakaranlık kuşağı gibi!

You Might Also Like

1 yorum

  1. ya bu filmi benden başka kimse izlemedi miii
    bir tek bende beyin hasarı oluştu ühühühühü

    YanıtlaSil

en derin düşüncelerini dök bebeğim