kariyer.net ve yenibiriş

  • Ekim 16, 2009
  • By Ova (Excuse My Reading)
  • 8 Comments

Ben işimi hürriyet insan kaynakları gazetesinden bulmuştum..

Allahaşkına, kariyer. net ile iş bulan birileri var mı? (vasıflı iş ama)

bu işler büyük şirketler için sanırım sonsuza dek tanıdıkla olmaya devam edecek.

You Might Also Like

8 yorum

  1. Ben de şu anki işimi kariyer.net ten bulmuştum. Ama istatistiklere girmesin bence anasını satim kimse gerçekte eleman aramıyor sanki, doğru dürüst geri dönen bile olmuyor. Paravan şirket midir nedir her şeyi kolpa adeta...

    YanıtlaSil
  2. Ben de tüm işlerimi kariyer veya yenibiriş ten bulmuştum.

    YanıtlaSil
  3. vallaha mı?? he miii?
    iyi o zaman oluşturayım bari profilimi, üşendim olmuyosa diye be resmen :)

    YanıtlaSil
  4. biz de bütün işe alımları kariyer.netten yapıyoruz. nasıl kariyer.nette cvin olmaz kuzum delirdin mi sen? çoğu firma bütün veritabanına ulaşıyor. cvsi yayında olan herkesi görebiliyoruz biz. sürekli güncel tutarsan aramalarda ilk sayfalarda çıkarsın ve şansın artar. ilgilendiğin ilanlara başvur, onlar seni bulurlar. bize yılda 100 kişi alınıyorsa ancak 2-3 tanesi referanslıdır gerisi hep kariyer.ney. part time çalışanları bile oradan alıyoruz.

    YanıtlaSil
  5. 3 işimin 3'ünü de kariyer.net'ten buldum meropeciğim. hatta sonuncusu türkiye'nin önde gelen bıdı bıdı bankalarından birisiydi. şiddetle tavsiye ederim. yalnız işveren kalitesi biraz sektöre göre değişiyor zannımca!

    YanıtlaSil
  6. ipex, unusual, bu kadar yorumdan sonra mimkin degil kayıtsız kalamam hemen hazırlıyorum kariyer net cv mi açılın ben geliyorum!!

    YanıtlaSil
  7. Ben niye bulamıyorum lan kariyer netten bir şey. Acaip vasifsız hissediyoum kendimi şu yorumlardan sonra şimdi dflsdaklfş

    YanıtlaSil
  8. ben de kariyer.net sayesinde çok ünlü bir FMCG şirketinde staj yapmıştım, bence doldur sen bulunsun=) kariyer.net le yetine hatta monstermış yenibirmiş hepsini doldur=)

    YanıtlaSil

en derin düşüncelerini dök bebeğim