Ceylan Önkol

  • Ekim 08, 2009
  • By Ova (Excuse My Reading)
  • 3 Comments

Günlerdir takip ediyorum, bu zavallı çocuğun ölümü ile ilgili, neden yer yerinden oynamıyor, bu kadar mı kolay bir çocugun hayatının bitmesi?

Bu ülkede herkesin eşit oldugunu, adaletin var oldugunu, insan haklarının yürürlükte oldugunu düşünüyorsanız * APTALSINIZ *

Ceylan Önkol öldü, bir savaş aleti onu öldürdü, ve ne yazık ki , o kadar acı ki onun ölümü bir yandan pkk sempatizanlarının diline malzeme olurken, diğer yandan biz şehirlerde gayet sterilize yaşayan insanların hayatında bir gazete parçası olmaktan öteye gidemedi.

bu ülkede kimse eşit değil.

bir gün size de, kocanıza da, çocugunuza zengin çocugun birinin arabası çarpabilir. bir bombaya kurban gidebilirsiniz.teröristler öldürebilir. sizden bir sevdiğiniz haksız yere çalınabilir!!!
işte o gün hiç olmasın diye, olursa da sesiniz daha gür çıksın diye, yanınızda hesap soran insanlar bulmak için, bu ülkede süregelen bu umursamazlık ve bezginlikler silsilesini yıkabilmek için, Ceylan Önkol'un ölümüne TEPKİ GÖSTERİN.
Allah aşkına.

Şimdilik ekşi sözlükten chiquitita ya mesajla isim soyisim bildirmek geliyor elimizden.


http://sozluk.sourtimes.org/show.asp?id=16996499

Sözlük hesabınız yoksa, comment olarak veya mymerope@hotmail.com dan bildirirseniz ben çikitita ya veririm adınızı, soy adınızı ...

You Might Also Like

3 yorum

  1. Haklısın canım, öyle bastırıldık öyle kısıtlandık ki ve bunlara öyle kolay boyun eğdik ki artık kapımızı çalıp birileri boğazımıza yapışsa ölmeyi hakettiğimizi düşünmeye başladık. Bir milleti tamamen yurtdışına bağımlı hale getirip sonrada global krizlerden etkilenen ve sefil olan bir millet yaratanlara lanet olsun. Hepimiz kendi popomuzu kurtarmaya çalıştığımız için işte Ceylan Önkol'u kimse umursamıyor, umursamaya korkuyor hatta.

    YanıtlaSil
  2. günlük hayatın içinde ya okuyan ya çalışan, sonuçta birşekilde düzeni kurulu bireyler oldugumuz için, kendimizi meydanlara atıp polisten dayak yeme riskini de göze alarak eylem yapalım demiyorum,
    ama en azından bir tepki bulutu oluştursak, köşe yazarları yazmak zorunda kalsa, birileri umursamak zorunda kalsa.. diyorum..

    YanıtlaSil

en derin düşüncelerini dök bebeğim