Gençlik dizileri 101

  • Ekim 16, 2009
  • By Ova (Excuse My Reading)
  • 9 Comments

ya gençlik dizileri dedigimiz bu lise çagında olması gerekirken 25-30 yaşlarındaki insanlarca oynanan kişiliklerle bezeli kimin eli kimin cebinde valsinin ateşi ile izleyicisini coşturan yayınlara çok KARŞIYIM

oğlum kekoş musunuz lan? öyle gençlik mi olur. misal Gossip Girl. ne zaman baksam her yanından -konuşma,davranış,tiip,çalım- adult lık fışkıran genc-ül cenabetler ya partilerde kafa çekiyor ya barlarda. 21 yaşın altına alkol satışı yassak degil mi yurt dışında bu biiir, bu çocukların hiç dersi ödevi olmaz mı bu ikiiii, bu kadar zikişinzokuşun içinde neden kimseye hastalık bulaşmaz veya hamile kalınmaz bu üüçç. ben kınıyorum sizi.

ikinci bir eleştiri noktam da şu: herkes mi güzel, herkes mi yakışıklı ullleeeaan



bakınız gg, 90210, the oc, one tree hill... yani tek çılgın bediş bu standartlara uymazdı diyecegim ama onun skalası zaten bambaşka.. yani ben lisedeyken ne taş gibi hatunlar vardı etrafta, ne böyle iri kıyım civanlar. hepimiz şimdi lise resimlerimize bakınca görüyoruz ki herkes bi eğri bügrü herkes bi yamuk. e elalemin gavur memleketinde toprak çok mu bereketli, nereden topluyorlar oglum bu lise ögrencilerini.

 ahlaksızlık diz boyu. piieeh

son eleştirim ise bu dizilerdeki Anne babalar. cidden bu anne babalar nerede satılıyor? yok çok şükür ben benimkinden memnunum da bu seviyede anlayışlı ve canciş bir akrabam olsun isterdim. soon derece mal, her konuşmaya "tatlım" diye başlayan, ne bok yersem yiyeyim "ay kesin benim hatamdır anlayışlı olalım çocuga" mentalitesi ile yaklaşan titrek ruhlu analar, babalar. çocuk öyle yetiştrilmez bak öyle yetiştirince sonra derede sektirilen taş gibi manita manita gezer her türlü boka da batar. adam olun be yeter! bu standartların dışında gençlik dizisi çekin izlerim.

ha melekler korusun u seviyorum o ayrı. ama o da gençlik dizisinden çok mençlik dizisi sanırım.

You Might Also Like

9 yorum

  1. Kavak Yelleri adlı güzide yapıma değinmemişsin. O var işte içinde büsürü genç var ne zaman görsem biri birini azından öpüyo, kızlar trip atıyo filan. Böyle oluyor zaar.

    YanıtlaSil
  2. Gossip girl dünyanın en iğrenç dizisi. Porno seyretsen daha ahlaklı birşey yapmış olursun, o derece iğrenç yani aueheuahau abardım

    YanıtlaSil
  3. heveslicim, kavak yellerini hiç izlemedim

    loreathan bey, seveni çok efendim ben de sayıp sövecektim ama populist ruhum yuhalanmayı göze alamadı hehehehe

    YanıtlaSil
  4. yine bu mudur? budur! dediğim ve düşüncelerimin aynısı olan bir yazı xD Merope yazılarını seviyorum !!!!

    YanıtlaSil
  5. seni manevi bro'm ilan ediyorum sevgili marti!!!

    YanıtlaSil
  6. aaa lütfen ama , başka gezegen meropecim oralar.bizim henüz hiç görmediğimiz diyarlar. tuvalete gitmek yok, ödev yapmak yok, sonsuz bir gardolap, giy çıkar, üstelik o ne biçim ana babadır, bırak lisede öyle yiyişmeyi, öpüşsek babamız iki seksen uzatırdı boyumuzu da tim duncan olurduk.üstelik bu ne sonsuz limitte para harcamadır aman ya yazarken yoruldum ben bu yaşam için fazla tembelim, hergün partiye gitmeyi bırak gözümü açınca aklıma gelmez makyaj.

    YanıtlaSil
  7. Çok rica ediyorum kalbimi kırıyosun, ben de hiç seyretmedim Kavak Yelleri'ni ama arada teaser'ımsılarına denk geliyorum ordan kaptım mevzuyu. Zekiyim ama harcanıyorum nalet olsun ya...

    YanıtlaSil
  8. çok pardon güzel bagyan; haklısınız, ben de aşkı memnu yu öyle takip ediyorum mesela xD

    YanıtlaSil

en derin düşüncelerini dök bebeğim