Panter Emel'in boku olabilmek

  • Ekim 22, 2009
  • By Ova (Excuse My Reading)
  • 3 Comments


şu hayvanseverlere, 3-5 örnek üzerinden "çatlak hepsi yeeaa" denmesi yok mu, ifrit oluyorum ifrit.

senin dünyaya ne faydan var?

kıçını yayıp oturdugun yerde hayvanseverlerin çabalarını "problemli bunlar" diye küçümsemekle nereye varıyorsun ki?

bu insanlar var ya, o küçümsedikleri panter emel'in boku olamazlar. sokağa konulan su kaplarına izmarit atan, kasıtlı olarak çarpıp döken, kedileri tekmeleyen, köpekleri döven, arabayla çarpıp can çekişmeye bırakan insanlar, onlar daha da alt seviye, eğitilmeleri gerek... veya tedavi olmaları. olamıyorlarsa da gebersinler! bu kadar net. hayvana merhameti olmayan insanın dünyaya yararı degil zararı olur!

kendinden başka hiçbir canlıyı düşünmeden odun gibi yaşayanlar, yeter artık panter emeli ve diğer hayvanseverleri dolamayın dilinize. bu insanların bir çogu bütün imkanlarını ve ömürlerini hayvanların gerçekten korunması ve önemsenmesi için harcıyorlar. milletçe küçümsemek hastalığımız var, bu çabaları bu hastalığa kurban etmeyin, takdir edin. 

You Might Also Like

3 yorum

  1. şimdi saydığın bu gruba insan demek bize hakaret, hayvan demek hayvana hakaret, bu durumda onlara ufo diyelim olsun bitsin . organizmayı çözemedim ben zira.

    YanıtlaSil
  2. ama bir maruzatım olacak. böcekler de hayvan degil mi? bence bu buyuk bi çelişki.. hayvan severlik degil de belki kediseverlik veya kopekseverlik diyebiliriz sizinkine? cunku eger kaliteli yasamaya veya sadece yasamaya hakları var diyorsanız böcekleri diğer hayvanlardan ayıran nedir? ben de dövelim öldürelim ac bırakıp iskence cektirelim demiyorum tabii ki, ben de bir hayvanseverim, ama işte boyle olunca haksızlık oluyormus gibime geliyor...

    YanıtlaSil
  3. stjyyn, böceklerden çok korkuyorum.. bu yüzden onları sevemiyorum. böcek korkum sıradan bir korku degil, bu yüzden evimi taşımış bir insanım. böyle yani. hayatımı idame ettirmemi engelleyen bu korku benim elimde degil ki?

    YanıtlaSil

en derin düşüncelerini dök bebeğim