its friday baby!

  • Ağustos 26, 2011
  • By Ova (Excuse My Reading)
  • 8 Comments

Baslik bana ait degil, bu sabah metronun duvarina biri kocaman tebesirle yazmisti.

 

Ulan hanginiz nazar degdirdi bana ?.

bugun kendimi manda boku gibi hissediyorum o derece karanlik bir yurekle kalktim yataktan. Ayrica korkunc bir gaz problemi yasiyorum.

saka maka dun 137 farkli kisi girmis bloga. Bazen hic tanimadigim ama beni tanirmis gibi yorum birakan insanlari okuyunca cok sasiriyorum.

Ve cok mutlu oluyorum. Benim bu vidi vidilari birilerinin okudugunu bilmek guzel.

Ayrica eski is yerimden de 12 ayri kisi giriyor bloguma!

Yuh. Kocaeli den gelen ziyaretcilere baktim da.. kocnet kocaeli bilmemne 12 ayri bilgisayardan girilmis.

kimsiniz la! Identify yourself. Madem okuyorsunuz yorum da yazin. Tiyo verin. Ogut dinleyen bir insanim. Uygulamasam bile dinlerim.

 

Bugun erik the terminator geldi. (dun yoktu)

Zavalli erik. Torbamda gene elma havuc falan var; butun gun kirt kirt yiycem gene fitil olucak adamcagiz. Dusunun sadece klavye seslerinin susledigi sessiz bir ortamda son derece karisik SQL queryleri yaziyorsunuz (erik in isi bu sql server reporting services, oracle felan) yaninizda toparlak bir hatun var butun gun -1 bucuk saat araliklarla- havuc, elma falan kemiriyor.  girtlaklamak istiyomu acaba beni? Derin suphelerim var cunku ben yerken arada ters ters kimildaniyor. (ters ters kimildanmak… ilginc)

 

Kardesim evde sikintidan patliyor. Biz ona billet alirken is mis yoktu piyasada sozde deli gibi gezicektik tum ingiltereyi. Ama ben ise girdim onun geldigi haftadan onceki hafta  sansa bakiniz ki ..

Cok cani sikkin ama belli etmiyo bana. Pazartesi gunu bank holiday yani resmi tatil bu yuzden 3 gun var onumuzde deli gibi gezmek icin. Yarin vize basvuru evraklarimin cevirisi nedeni ile londraya gelicez maaile

Sonraki 2 gun 1 oxford Cambridge yapmak istiyorum bakalim.

Nazocuk hic olmazsa bu tatil gunlerinde biraz eglessin.

 

Ben de bugun 11de bu sirketin baska bi binasinda birileri ile toplantiya gidicem. Umarim yagmur durur cunku semsiyem yok. Gerci gidecegim yer yakin, ama olsun. Edgware road a gidicem araplarin mekani…

Ufff sIkIldIm. Ayrica ingilizce klavye ile insanin caninin sikildigini yazmasi korkunc bir iskence.

Ay neyse ben ise doneyim..

 

Bi de annemi cok ozledim.

You Might Also Like

8 yorum

  1. kardesin evde mi oturuyor? ucan tekme geliyor. haftalik otobus biletlerinden alip londonin altini ustune getirse ya. ayayyy cildiriciim. londra'da genc kiz evde oturuyormus yaaaaa. yaa yapmayin boyle. inanamiyorum senin kardesine. hep itu bozuyor insanlari.en de ituluyum ama mackadaydim, maslak kampusu bir hos ediyormus insanlari, dogru herhalde :))))

    YanıtlaSil
  2. başlığımız aynı olmuş seninkini görmeden yazmaya koyulmuştum hemen haber vereyim diye düşündüm, benimkisi de şarkı sözü ahah :D

    YanıtlaSil
  3. Aaa Nilufer Hanim, ben de ITU'lu hem de Maslak'liyim ama gezme denince ayakkabisi havada kalan tiplerdenim. Hatta benim icin Ingilizler "she does not let the grass grow under her feet" deseler yeridir. Merope Hanimcigim, isyerinden tipleri oyle canli anlatiyorsunuz ki su an polisiye filmlerdeki gibi camli duvar arkasindan diger insanlarla karisik gosterseler hepsini teshis ederim gibime geliyor.

    YanıtlaSil
  4. Bence de çıksın gezsin ya. Yazık değil mi, taa oralara gidiyor da evde oturuyor.

    YanıtlaSil
  5. elif ve nilufer naz londrada degil Milton Keynes de trenle gelip gitmek 14 pound :)
    milton keuynes de bi bok yok nereye gezsin hehehe

    Ebbs bebegim, inan bana beni cok derinden etkiledikleri icin yaziyorum bunu. ayrica gezmek guzeldir ben de cok gezerim hatta annem de senin kadar .otunu gzdirmeyi seven birini daha gormedim bile der hehehe

    Inatci Hardal, ama simdi bugunun cuma olmasi bugunle ilgili hatta bu haftayla ilgili en gzel sey degil midir yani :))

    YanıtlaSil
  6. Kocaeli'den girenlerden biri benim, annemlerde ziyaretteyim. Koçnetle alakamız yok. Nazar da değdirmediğimden eminim, severek, gülümseyerek okuyorum ve seni bizzat tanımasam da çok şeker bir insana benziyorsun, yalnızca iyiliğini isterim :)

    YanıtlaSil
  7. bişi dicem, kandilin kutlu olsun, bye

    YanıtlaSil
  8. zö senin deee!

    alis, sen de cok sekersin :)

    YanıtlaSil

en derin düşüncelerini dök bebeğim