ingiltere'de internet bağlatma maceraları vol-I

  • Ağustos 04, 2011
  • By Ova (Excuse My Reading)
  • 1 Comments

Bir gün türk telekomu takdir edeceğim ve hatta özleyecegimi hiç düşünmezdim. neden mi? adamlar 3-5 mlyonluk şehirlerde 3 günde internet bağlıyorlar az iş mi?
Ben 250 000, yazıyla ikiyüzellibin kişilik Milton Keynes'de internetimi 1 ayda ancak baglatabilecegim!
Dostlarım, bu ülkenin en iyi servis sağlayıcısı oldugu en iyi müşteri hizmetine sahip oldugu internette konuşulan O2  yazıyla oksijen den bu hizmeti alalım dedik. taa 13 gün sonrasına randevu verdiler. bir engineer gelip bizim telefon hattını yapacakmış çünkü evde telefon hattı yok. 3 ağustos yani düne gün verdiler.Biri gelip Set-up edecek dediler. biz de nasıl mutlu mesut bekliyoruz "Allahım nihayet internete kavuşcazz <3" falan modunda. Dün akşama kadar bekledim gelen giden olmadı. bu sabah telefona sarıldım. hayır telefona sarılmadım direk O2 bayisine gittim, onlar benim yerime telefona sarıldılar.
Konuştuğum adam bana "valla bacım, kusura bakma, dün aslında geldik ama sizin telefon hattında sıkıntı var, BT (british telecom) yüzünden yapamadık bu işi bütün suç onların. şimdi ayın 9 una kadar BT'nin sizin hattı düzeltmesini beklicez. düzeltirlerse 10 ağustosta size tekrar randevu verecegiz. Umarız o tarihten 2 hafta sonra internete kavuşacaksınız." demez mi.
Bense kahkahalarla güldüm dostlarım...
Kızamadım bile bu arkadaşa çünkü kendisi bana bütün bu kötü haberleri melodik irlandalı aksanı ile verdi. Evet eleman irlandalıydı muhtemelen, şarkı söylerce konuşan cinsten. ben koptum tabi, inanamıyorum yani, şimdi ben ancak 1 ay sonra falan mı kavuşucam internete, siz ciddi misiniz dedikçe, elemanço da bana "oradaki görevliyi verir misiniz?" dedi.
İçimizdeki irlandalıyla sohbetim böylece sonlandı.
Yatın kalkın şükredin hemşolar. burada hizmet berbat ötesi. Türkiyenin gözünü seveyim bizim insanımız çalışıyor be!! bunlar tembel teneke! 250binlik şehirde, bir eve 1 ayda internet baglayamıyor geriler!!!

türkiyem.. seni çok özledim (böhöhhühühühüüeehehhe)

You Might Also Like

1 yorum

  1. Çok sevindimmmmmmmmmmmmm yani internete değil iş olayına tabi :) murpy her daim devrede zaten hiç şaşırmadım telefonunun susmamasına!
    ama internet olayı boktan olmuş kızım ya..ulan avrupada böle şeyler olmaz sanırdık ama yurdumun telekomuna kurban :P
    ceren zayıflama çözümü buldum kendime ama ço salak bişeyse söle bana bacım :) bu mahidevran var ya vucudu fazla tiroid salgılıyomuş ondan zayıfmış.acep diyorum tiroid hapı mı içsem ben napsam yaa..Allahım gerizekalı mıyım ben acaba

    G

    YanıtlaSil

en derin düşüncelerini dök bebeğim