turk polisi sado'dan ingiliz polisi mark gary richard robie ya da howard'a mektup

  • Ağustos 12, 2011
  • By Ova (Excuse My Reading)
  • 4 Comments


Sevgili ingiliz polisi (adin ya mark ya howard ya gary ya da Robbie ya da Richard olmali- bu ayri bir konu aslinda mesela Take That diye bir grup vardi sanirim tum britanya o gruptakilerin ismini koymus erkek cocuklarina)

Yani sevgili mark, gary,howard,Robbie ya da Richard. Londra ve hatta butun ulke ayaklandi ve rezil oldun be sekerim.


birinci gun yagmacilara uzaktan okuzun trene baktigi gibi baktin. Ikinci gun bakarken yanina 1 arkadasini daha aldin. 3. gun yanina 100 polis arkadasin daha geldi sayica cogalmanin yani sira hafif bale adimlari ile yagmacilara dogru kostunuz. Ne oldu? Kar etmedi.


Simdi farz et ki ben Turk polisiyim. Farzet ki siyah killarla suslu kalin parmaklarim var ve adim sadullah. Ey mark robbie richard gary… O elindekinin adi cop. Onu kullanmaktan korkma. Vur yani, inlesin. Indir abi korkma kirilmaz yani jop.


Ikincisi 1 haftadir bu adamlara su siksak mi diye tartisiyormusunuz. Abi manyak misiniz siz ya ne suyu. Biber gazi diye bisey var. bas biber gazini bak pezevenkler 2 metre kacabiliyomu elinde macbook ve televizyonla.

Yani mark gary howard Richard… 1 haftadir adamlara tazyikli su sikmayi tartisiyosunuz, GAY misiniz oglum siz. Yumusak misiniz gevsek misiniz lan!

Bak istiyorsaniz yardima gelelim. Uygulamali gosterelim… tum gezegene beceriksiz diye rezil olmaktan iyidir kuslarim. Cok opuyorum.

Daima sizin,

Sado

You Might Also Like

4 yorum

  1. cok guldum, sagolasin :))

    YanıtlaSil
  2. Harbiden yalnız biber gazını bi ateşleseler ortalıkta ne yağma kalır ne bişey. Londralıların kulağına kaçırmak lazım bunu, dükkanlarımız boşuna mı telef oldu diye ayaklansınlar. Londralıyı Londralıya kırdırmak :/

    YanıtlaSil
  3. muhahahahah geberdim gülmekten!onlar bizdeki metodları bilseler apışıp kalırlar kızım alıştıra alıştıra söle onlara..öle aniden söleme!daha bunun birleşip yerlerde sürükleyip dövmesi var,işkencesi var ohoo..daha değil 40 40.000 fırın ekmek lazım bunlara hıh!

    G

    P.S : ben i tenhada kıstırıp resmini çek bari ona bakıp avunayım :)

    YanıtlaSil
  4. nasıl olsa türk esnaf koruyor diye düşündüler herhalde. ama süper tespitler. bayıldım.

    YanıtlaSil

en derin düşüncelerini dök bebeğim