Büyük buluşma gerçekleşti ve Çocugum olursa koyacagım ismi nihayet buldum!!!!

  • Eylül 25, 2009
  • By Ova (Excuse My Reading)
  • 1 Comments

Ünlü ve bir o kadar da gizemli blög yazarı Unusual, başımıza taş yağacak kereviz sağlayıcısı Bellatrix (kızkardeşim) ve bendeniz Meröp, buluştuk!!!!
Dün akşam alsancakta, önce Melanie de bir yemek, ardından da Reyhan pastanesinde bir pasta buhranı yaşayarak gözler yaşlı biçimde birbirimize veda ettik. Bella benim kardeşim ama Unusual da çok ama çok sevdigim bir o kadar da az görebildigim, zamanında bir hödüklük edip küstürdügüm barışana kadar eteginden ayrılmadıgım bitanecik arkadaşım. Yine buluştuk ve çok güzeldi.. böyle  konuşan gülen içinde ne varsa gözlerinde o görünen insanlara ba-yı-lı-yorum!!

Şok buluşmanın resimleri Unusual da. Efendim kendisi ile neler kaynattık neler!!!

Herşeyden önce Unusual, aklın yolu bir, müthiş mottomuz olan KERTENKELEDE DE LÖP ET VAR HA cümlesine, öncelikle ay nasıl yani? tepkisi verse de, açıklamalarımızdan sonra dayanamayarak   kertenkeledeki löp ete biyat etti...kendisini burdan tebrik ediyorum doğru yola baş koydugu için..

Gecenin ikinci bombası da, gelecekte doğması çok da olası olmayan cocuguma, olmaması durumunda ise ailemde ilk çocuga koymak için elimden geleni ardıma koymayacagım ismi bulmuş olmam. sıkı durun işte o isim: PİPİTA
erkek olursa da pipitay. bence çok sevimli ya. Üstelik sevgili Unusual da bu isme bayıldı ve dedi ki: "lütfean bu ismi ben koyucam çocuuuma, kimseye söylemeyin.." ayrıca kendisinin de aklına bir isim gelse bile bize söylemezdi degil mi Unusual!!! ha itiraf et haydı! asla söylemezdin!
:))

gecemizin bendenizin h. böceklerine karşı olan kontrol edilemez korkusu yüzünden azıcık şaftı kaysa da, totalde ab de %75 reytingle çok başarılı bir gece oldu..

Geceye  unusual ın meşhuuu r pembe çantası ve helö kiti li cüzdanı damgasını vurdu. ayrıca ben kendi salatamla yetinmeyip, bella ve unusual ın yemeklerinden birer parçayı da löpletmiştim!!oha!

işte biz böyle kızlarız.. uu beybi deriz, buzlu badem yeriz, pasta alırken karar veremeyip her birinden bi dilim alırız, ve kertenkeledeki löp eti asla unutmayız! ASLA!

You Might Also Like

1 yorum

  1. çok güzel bi akşamdı gerçekten :)) pipitaaaaaa, her an kendi çocuğuma da koyucam diye ismin üstüne yatabilirim haberin olsun :)

    korkudan internete giremiyorum kızım, takip ediliyormuşum gibi hissediyorum :) bu yazdıklarımı falan da görebilirler mi :)

    YanıtlaSil

en derin düşüncelerini dök bebeğim