Sabahın köründe alışveriş

  • Eylül 03, 2009
  • By Ova (Excuse My Reading)
  • 5 Comments

uu beybi, strawberry sürekli mail atıyor ya, aa gel hadi bak alışveriş et şöyle de indirim böyle de damping yaptık diye, işte ben sanırım o göz boyamalara kanan salak tüketiciyim.
dün akşam bir mail gelmiş, diyo ki turklere özel makyaj seti hediye ediyoruz... hem de bayram hediyesi diyor ya, canımm, gerçi bayrama daha var ama olsun :DD
neyse işte ben de dayanamadım, gittim bir lancome maskara aldım kendime, yanında da hediyeyi promosyon olarak verdiler, nasıl bişey gelicek acayip merak ediyorum.

Yapıkredi den akıllı anahtarım da dün geldi, onu da bugün ilk kez kullanmış oldum. Sabahın köründe ofise gelir gelmez alışveriş eden biriyim kendime inanamıyorum ya! hayatın beni soktugu şekle girdim, bir e posta ile kandırıp paramı alıyorlar nerde kaldı akıl fikir?

kardeşim bambiniim naz da c.tesi geliyor, sinemam geldi feci şekilde, gene sabahtan gidip 2-3 filme girer çıkarız diye tahmnin ediyorum onunla.. <>

You Might Also Like

5 yorum

  1. ayy benimde aslında ii bi maskaraya ihtiyacım var hee =) sen kullan iise banada söle alayım :PpP
    avon kullanıodum .. artık hiç memnun diiLim..

    YanıtlaSil
  2. İnternetten alışveriş yapmaya bayılıyorum yaaaa hani kargo geliyor ya sanki içinde ne var bilmiyorum ve parasını da ben vermiyorum gibi çok seviniyorum ben =)))

    YanıtlaSil
  3. Sen ne diyosun ben iki gündür alacak bişeyler bakınıyorum ulan neye ihtiyacım vardı diye, sırf o makyaj şeyini merakımdan. Hiçbişeye ihtiyacım yok aslında, o şeye de ihtiyacım yok, ama alıcam yine de. Ben de az bi yarım akıllı değilmişim.

    YanıtlaSil
  4. kübra lancome iyidir ya.

    burcu aynen ya.. sanki hediye gelmiş dimi böyle, :) süpriz olmuş gibi bir ruh haline giriyorum

    hevesli bardak, bence sen de şu strawberry hediye şeysine bir bak :D

    YanıtlaSil
  5. Makyaj şeysi diye ona diyorum böyle kat kat palet gibi olanı demiyo musun hediye? Sırf onu merakımdan saçma sapan alışveriş yapmaya uğraşıyorum kaç gündür. Tek bişey de değil her seferinde %5 indirim hevesine 3e tamamlıyorum, bulunmaz salağım.

    YanıtlaSil

en derin düşüncelerini dök bebeğim