Markafoni ve Limango, Private shopping denilen olay

  • Eylül 29, 2009
  • By Ova (Excuse My Reading)
  • 3 Comments



Private shopping hadisesi bizde de bir süredir var, her boku trend sayıp peşinden koşuyoruz ne de olsa! bilmeyenler için kısaca açıklayayım, davetiye ile üye olunan, belli tarih aralıklarında belli ürünlerin özel indirimlerle satıldıgı bir sistem .

işte bana da bir alışveriş manyagı oldugumdan olsa gerek, hem limango hem markafoni davetiyeleri düştü. 
üye oldugumdan beri bakıyorum da, yani kusura bakılmasın ama öyle ahım şahım bir ucuzluk göremedim ben. misal tomford..%70 indirim demişler coşarak atladım. ben bu senenin modeli olan tom fordumu 400 ytl ye almıştım, gözlükçü önce 800 kusur fiyat verdi, yanında bir de kardeşime wayferer aldım,  pazarlıkla  indirdik.. ve gözlükçülerle iyi pazarlık ederek, nakit para ile gayet uygun fiyata gözlük alabilmek varken, bana %70 indirim oldugunu idda ettiginiz bu fiyatlara yalnızca gülüyorum. zaten kimse liste fiyatından satmıyor canım o gözlükleri.

peki kimler alıyor acaba bu sitelerden? haftada 1-2 girip inceliyorum ucuz bişey var mı diye,  bir tek 60 kusur milyona puma görmüştüm, belki o ucuzdur, puma kullanmadıgım için bilmiyorum. bu sitelerden cidden ucuz ucuz alıp kullandıgına inanan var mı?

You Might Also Like

3 yorum

  1. ben limangodan böcüüme kuzu derisi deri cüzdan ve kravat aldim, damattan.
    gözlük değil de daha cok kozmetik ve giyim indirimli oluyor. ninca eşine süper bir bot aldi geçen gün, kampanyayi kacirdigima uzuldum ama denemeden alamam ki zaten ben:))

    YanıtlaSil
  2. valla ben indirimli saat aldım
    bakmıstık begenmiştik 1000 liraydı alamamıstım neyse 250 ye aldım markafoniden
    bazen oluyor işte :)

    YanıtlaSil
  3. Ben de epeydir bunu düşünüyorum. Şunca zamandır markafoni'yi takip ederim, bi kere bişey aldım. O da bi bedenleri garip geldi. Zaten denemeden bişey alamam, bana ters. Çok ucuz olsa aman derim uyarsa ekime uymazsa tikime ama değil çok ucuz.

    YanıtlaSil

en derin düşüncelerini dök bebeğim