Ölen hep mi badem gözlü olmalı, hep mi?

  • Eylül 15, 2009
  • By Ova (Excuse My Reading)
  • 6 Comments

Ben insanları anlamıyorum..

Her ölen insan mı özel sizin için?Ölen Her ünlü, sizin çocukluğunuz, her ünlü mü idolunuz? ekşi sözlüğe bakıyorum, patrick swayze ölmüş, Allah rahmet eylesin iyi tamam ama, herkes ne kadar üzüldügünü ne kadar muhteşem bir aktörün kaybedildigini anlatma telaşında.

Yani.. ne diyim bilmiyorum. bana çok yapmacık geliyor. Tamam eyvallah herkesin sevdigi, hayran oldugu, dünyadan  eksilmesinden acı duydugu birileri vardır ama el insaf. her ölene hayran olana ve bagıra bagıra üzülene de olumlu hisler besleyemiyorum doğrusu...

adam hastaymış, ölüyomuş hiç aklına gelmesin ama ölünce aman da ne şahane aktördü, şu filmde gençligimi derinden etkilemişti, idolümdü... biy biy biy ya.. nedir allahaskina bu ölenlerin ardından onları çok sevmeye başlama hastalıgı?

Resim kaynagı: http://michaelo.gfxartist.com/artworks/162862

You Might Also Like

6 yorum

  1. Ben bu durumu şöyle değerlendiriyorum; ölen birinin başlığına onu sevenler üzüntüyle yazıyorlar lakin 11.000 diğer yazar yazmıyor. bu badem gözlü olmanın aksine onu seven kişinin kendini tutmayıp tavan yapmış anda duygularını açıklamasıyla alakalı. sevmeyen o gün yazmamayı tercih ediyor nitekim bizim kültürümüzde de ölünün ardından daha kırkı çıkmadan kötü konuşmamak geleneği var. sevmeyen yazmayınca, sanki herkes birden sevdalısı oldu gibi görünüyor çünkü %100 pozitif entry var başlıkta o gün. yani neticede ölen kişilerin başlıklarına yaznalar da aynı kişiler değil her ölüm olduğunda. Toparlayamayacağım galiba :) Neyse kısacası böyle bakıyorum ben olaya.

    YanıtlaSil
  2. Ben böyle bir şeyi ne zamandır yazıcaktım, Michael Jackson öldüğünden beri zamandır. Düşün yani sözlüğün daşhak malzemesi, haklarımızı devrettiğimiz Michael Jackson, adı söylenince ehe ehe maykıl filan dediğimiz Michael Jackson, adam bir öldü arkadaş gözyaşları sel oldu?
    Sözlük tribi mi genel bi trip mi bilemedim yani, ben sözlük için konuştum gerisini bilemem.

    YanıtlaSil
  3. Öldükten sonra sevmeye başladıklarına nasıl karar verdin peki:)?Belki hep seviyorlardı?

    YanıtlaSil
  4. teletabi, bazen o kadar yapay şeyler okuyorum ki, sevenlerin yazdıgına inanasım gelmiyor..özellikle ekşi sözlükte bu çok oluyor bu. abuk sabuk bişeyler karalayıp ölenlerin ardından birsürü entry girilmesi falan.. samimi gelmiyor bana.

    YanıtlaSil
  5. bardakçım, aynen öyle. patrick swayze kanserdi, bir gün olsun üzülen görmedim. mj desen senelerce ortalıkt a yoktu, adını anan olmadı, ölünce bir anda heryer mj oldu

    YanıtlaSil
  6. Loreathan, mutlaka gerçek sevenleri de var tabi, genel konuşmak istememiştim aslında. ama ölenin ardından bu yapmacıklı hüzün kabartma hastalıgı zaten yazanın konuşmasından veya yazmasından belli oluyor bence..

    YanıtlaSil

en derin düşüncelerini dök bebeğim