who gives a fuck kadınları

  • Şubat 03, 2009
  • By Ova (Excuse My Reading)
  • 6 Comments



Tuttugunu silken, kopartan, atan kadınlara hayranım..Who gives a fuck kadınları diyelim bu yazıda onlara. Hani Böyle ayakları yere çot çot basar ya bunların. Ferhunde nin çevresine zararsızı gibiler mi nedirler, dünyayı kavramıştır sanki ayakları. bişeye yıkılsalar da belli etmezler, kimseye sırt dayamazlar, kedi gibi tek başına sadece ihtiyacları ile vardırlar. Yani sen o kadından tüm çevresini sök al, kadın yine yapar o çevreyi, o kariyeri, o gücü vardır sanki içinde.

bu kadınların arasına düştüğümde kendimi salak gibi hissediyorum ben. Onlar dekolte giymekten utanmaz ben utanırım. Onlar yeri geldiginde kadın yeri geldiginde insan olmayı çok iyi bilir ben ortalarda bandili bandili dolanırım.. Onlar yemek de yapar kariyer de ben ikisini de dogru düzgün yapamam, usanırım. Onlar gece sokakta yürür ben yürüyemem. Onlar erkekleri umursamaz, baba olsun, koca olsun, abi, komşu oglu, isterse mahalle muhtarı olsun.... Ben umursarım. şimdi burda bir parantez açıcam.
bir şekilde utanma duygusu girmiş içimize işte çocukken. ne utanması len diyeceksiniz tabi, ne bileyim işte, böyle aman oram buram göründü, aman götüm açıldı, yok sesli güldüm, hakkımda ne düşünür bilmemne. halbuki düşünsene biraz, insanların ne düşündügü neden umrumda olsun. aman dövmem var diye kötü düşünürler dövme yaptırmayayım, aman işte sokakta cark cark sakız çiğnemeyeyim vesaire..vesaire.insanların çatık kaşlarının kölesi oluyorsunuz bir süre sonra.

Ben yaşıtları arasında anam kadar who gives a fuck kadını görmedim şimdiye kadar. kimsecikleri takmaz lafını söyleyiverir. ben niye öyle olamadım? tavuk oldum ben. biri "hiştt" diyecek de bık bık bıııdaak diye yuvama kaçıcam diye tetikteyim sürekli. neyse parantezi kapatalım, huyum kurusun, aman.. yine getirdim kendime sopayı vur allah vur. kendinden bu kadar az hoşnut oldugu halde yine bu kadar kendinden bahseden biri daha var mı acaba, vardır kesin, en az benim kadar sopalıktır.

Ne seviyorum bu kadınları ben ya. kimsenin ne düşündügünü umursamayan, akıllı, kişilikli, kendi ayakları üzerinde durabilen, kararlı, insanlara zarar verme potansiyelleri oldugu halde kimseye zarar vermeyen kişilikler. çevremde o kadar az var ki, soyları tükeniyor, koruyalım kollayalım.

Yazıda kullanılan fotografın kaynağı burda.

You Might Also Like

6 yorum

  1. kendine güvenen kadınlar!
    her şeye rağmen ayakta kalanlar..güzel yazmışsın :))

    YanıtlaSil
  2. o kadar who gives a fuck diilim hani düşünürüm bazen millet ne der die ama supergirl kompleksliyim evet aslında kulesine hapsolmuş prensini bekleyen bi kadın var içimde ama millete tough girl imajı çiziorum aman yumuşak demesinler bu da öle bi manyaklık işte :D

    YanıtlaSil
  3. Genelleme olacak belki ama Başak burcu kadınları böyledir. İkizler kadını %75, Oğlak kadını ise %65 ile 3. sıradadır. Traziler en son sırada yer alırken balık kadınları son sırayı terazilere peşkeş çeker. Bu kadınlar süperego sahibi ve sonsuz güven sahibidirler. Süklüm püklüm kalabilirsiniz yanlarında..

    YanıtlaSil
  4. Yazının kendisinden alakasız bir soru olacak ama yazıya eklenen; suluboya, marker falan gibi duran o güzel resim nerdendir?

    YanıtlaSil
  5. Güçlü ve yolundan sapmayarak başarı kazanan kadınları anlatırken Ferhunde gibi sakat bir örnek vermek yazının içeriğini çok bozmuş.Yoksa elbette etrafındakilere zarar vermeden yolunda yürüyen insanlar özellikle de kadınlar güzeldir,tükenmemeli ve artmalıdır hatta.

    YanıtlaSil

en derin düşüncelerini dök bebeğim