Artık burç da yorumluyorum

  • Şubat 17, 2009
  • By Ova (Excuse My Reading)
  • 7 Comments


Son derece astrolojik bir insanım bilen bilir.. Sinyal alırım, çekim gücüm yüksektir. Transmission yaparım bol bol.. Obbaa.. şte bu haftanın burç yorumları ponçiklerim


KOÇ: bu hafta başınız derde girecek. Allahım ben ne ettim de böyle oldu diyeceksiniz. yaprak dökümünü izleyip daha da sinir olacaksınız. hafta sonuna dogru küçük barnaga dikkat edin koltuk kenarına çarpacak.

BOĞA: hep kızgınsınız, hep öfkeli. relax canım biraz.. tamam sevgiliniz size yeterince ilgi göstermiyor olabilir ama bi bakın bakalım adamın ne derdi var.. canını yediniz herifin, biraz anlayış yahu.. sevgilisiz bogalar çarşamba günü seksi giyinin, size o gün piyasa görüyorum.

İKİZLER: düşen çeneniz yüzünden dostlarınızı illlallah ettirdiniz tebrikler. yakında elektrik diregi gibi bi başınıza kalacaksınız! bu kadar bencil olmayın. parayla ilgili sıkıntılar geliyor... patrona yalakalık yapma zamanıdır! birileri çıkarılacaksa siz olmamalısınız degil mi..

YENGEÇ: Aşkta kaybeden parada kazanırmış sevgili yengeç... sizin için bunu dileyelim çünkü bir sevgiliyi daha eskitmek üzeresiniz. Aman, koyun gitsin biri gider biri gelir. hep ne geldiyse başına çok baglanmak yüzünden hala akıllanamadın be yengeç.. hovarda ol biraz emi?

ASLAN: Sende bu kafa varken, istersen aya çık gene mutlu olamazsın kuzum. Zaten bu dünyada hiçbir şey sana layık degil dimi? Bak yavrum, bu kafayı değiştirmen lazım. biraz, az biraz polyannacılık yapmalısın. okudugun okul kötü degil. biraz daha fazla ders çalış bak ne güzel olucak herşey. Çalışan aslanlar için şehir dışı seyahat oluşabilir bu hafta..

BAŞAK: Karınızı/kocanızı titizlikten nihayet delirttiniz. ne oldu şimdi iyi mi oldu, artık gece korktunuz mu yetim sinek yavrusu gibi vızıldanırsınız. Evet evli başaklar için problemlerle dolu bir hafta olacak. Alttan alın emi çocuklarım? eşiniz sizinle evli kalabildigi için bile alnından öpülesi kutsal bir varlık olmalı.




TERAZİ: Sağlık şirazesi kayıyor be terazi.. Hayır biliyorum önceden b beri var bi şiraze kayıklıgı ama dekolte vericem diye bu havada o tshirtler giyilmez evladım! yazık günah hasta düşüceksin kim bakıcak sana, zaten daha sevgili de yapamadın, kalıcan ortada mal gibi. bak hani o ikizler kız var ya, işte ona güvenme seni sırtından bıçaklıycak hain köpek.

AKREP: millet işsizlikten kırılır, sen sevişmekten kırıldın. yeter yav bu kadar da olmaz. düşür şu libidoyu yoksa hastalık kapıcaksın. hem annen o deri donla kırbacı bulursa bacaklarını kırıcak, iyi sakla. dedigim gibi hafta içinde birileri eşyanızı karıştırabilir.. biraz daha az seks, daha çok iş. emi yavrum?

YAY: aklınız bir karış havada. kıçınızdan donunuz çalınsa ruhunuz duymayacak bu aralar. hayrola bahar gelmeden gevşedi, galiba gönül yayları?? size çok tutkulu bir aşk görünüyor bu hafta. öyle ki önümüzdeki bi sene köpek olacaksınz köpek.. nihahahaha

OĞLAK: gene inat.. gene boka batan bir burun. geçen hafta ettiginiz inatlar yüzünden agzınıza sıçtıkları yetmedi mi? bu hafta gene size yüklenecek çevrenizdekiler. Allah aşkına inadı bırakın da biraz empati deneyin. Sevgilisi olan oğlaklar aman dikkat, ay mars ın etkisine girdigi için sevgiliniz fingirdemeye gayet açık olacak.. kabak gibi meydanda kalacak.. yalnız komayın.

KOVA: bu hafta günlerdir içinize attıgınız dertler bir bir patlayacak. en yakınlarınıza hem de. olsun patlayın rahatlayın zaten yazıktı size. İşsiz kovalar bu hafta sizin için kariyer hareketlenmeleri görüyorum. Alışverişe çıkabilirsiniz, izin veriyorum. Babayla ilişkilere dikkat yalnız, babanızla hafif bir sürtüşme yaşanabilir. Frene basın.. baba o!

BALIK: Aşk süper gidiyor balık için bu hafta, amma velakin başarı eksi yönde ivmeleniyor. çok kaptırdınız gene kendinizi çok. tembellik etmeyin, işinize gücünüze asılın yoksa burnunuzdan fitil fitil gelecek benden söylemesi. Ayrıca bu hafta bir ünlü göreceksiniz, imza isteyip agzınızın suyunu akıtmayın la! adam olun!

You Might Also Like

7 yorum

  1. yengeçim benn hovarda filan olamamm:) bağlanmak üzereyim yine bak, ama yüz vermiyo bu adam bana :)) naapmam lazım :Pp

    YanıtlaSil
  2. gözlerine derin ve manalı manalı bak.. köprüyü kur bırak geçmesi ona kalsın!!

    YanıtlaSil
  3. Şu seyahati şehir dışı değil de ülke dışı hatta mümkünse kıtalararası olarak ayarlasak sayın astiralogum feci dinlenesim var bu aralar. Gidiş dönüş uyurum hiç değilse:)

    YanıtlaSil
  4. ah keşkem bi delüganlı gelse köpee olsam ama zor beee bak falına güveniorum şimdi bakkala gitcem umarım adonis heykeli gibi bi oğlan bizim mahelleye düşmüştür ve beni görür vurulur:DD

    YanıtlaSil
  5. brn boğayım, valla da çok sinirliyim bu aralar :) bugün hiç seksi giyinmedim ama yaa kaçırdım fırsatı. yorumlarının devamını bekliyorumm :)

    YanıtlaSil
  6. Bu yorum yazar tarafından silindi.

    YanıtlaSil
  7. Pis ikizler kızı, terazi'nin baş düşmanı, kıskanç insanevladı. Eeee aşk yok mu teraziye şekerim :)

    YanıtlaSil

en derin düşüncelerini dök bebeğim