sevinci kursağında kalmak

  • Temmuz 18, 2011
  • By Ova (Excuse My Reading)
  • 8 Comments

araba almaya çalışıyoruz. tabi şark kurnazıyız ya burda ucuz arabaları görünce höleyyy xDDD şekline geldik.
ta ki türk ehliyeti ile insurance yaptırmanın bedelini duyana kadar...
7500 pound verip 2008 model passat alıyor ve buna senede 2500 pound insurance ödüyorsunuz dostlar... reva mı ha?

ingilterede araba sahibi olmak ve araba kullanmak cidden zormuş. adamlar kaç kişinin süreceğinden, senede kaç mil gideceğinden tut, nereye park edeceğine kadar her türlü detayı ögrenip ona göre insurance fiyatı biçiyorlar.

You Might Also Like

8 yorum

  1. amerika'da da ayni sey gecerli ama bu kadar fazla odemiyorsun. ve en fazla 1 sene kullanabiliyorsun turk ehliyetini. tavsiyem bir an once orada ehliyet alman :)

    YanıtlaSil
  2. tabanvay öneriyorum size o lan öle

    G

    YanıtlaSil
  3. ingiltere ehliyeti alsan? hem kendi guvenligin icin iyi olur hem daha ucuza gelir. ben cok zorlandim biliyorsun ama turk ehliyetini cevrime imkanim oldugu halde istemedim. simdi araba kullanirken acaba kaza yapar miyim diye korkudan titreyerek surmuyorum. zaten iyiysen hemen gecersin sinavi, benim gibiysen 3 sene surer -saka saka benimki rekor, senin kisa surer- ama bu da surus dersine ihtiyacin oldugu anlamina gelir.

    YanıtlaSil
  4. canım valla ingiltere ehliyeti alsan da çok fark etmiyor, ehliyetin yeni ehliyet olacak. tabi ki alıcam ingiltere ehliyeti, elimdeki ehliyetle 1 sene sürüş izni var, ama napalım çok acele etmiycem.

    bu arada kızm benim ehliyetim var ama kullanamıyorum ki!!!

    YanıtlaSil
  5. ben de sinavi gecip cikartmamistim bile turkiye'de,"ogrenmedim, hollanda'da ogrenerek alirim" diye. tam da o yuzden, kullanamadigim icin. ama sen benden daha cesursun, bir kac ayda sofor nebahat olursun sen. ben hala yaslilar gibi kullaniyorum, basimi ileri uzata uzata :))) ama bu sabah ise kim arabayla geldi? ;))

    YanıtlaSil
  6. tabi ki nilufer!!
    kızım sen iste, rallici bile olursun.

    YanıtlaSil
  7. direksiyon sağda olm ben ingiliş olsam hiç vermem. sonra elini vitese bi atıyosun aha kapı kolu.

    YanıtlaSil
  8. ben de bu sabah işyerine arabayla geldim ve tam sola dönerken sol arkadan bi toyola corotta çarptı ^_^ kaportada bişey yok ama, nasıl oldu anlamadım

    YanıtlaSil

en derin düşüncelerini dök bebeğim