kpss'ye girecek panpişlerime başarılar.

  • Temmuz 08, 2011
  • By Ova (Excuse My Reading)
  • 3 Comments

omegle yeni çıktıgında bir amerikalı ile sohbet etmiştim. adam ülkemizin adının "Turkey" olduguna inanmamıştı. neyse kanıtlarla destekleyip ikna ettikten sonra da, neden isyan çıkarmıyorsunuz bence ayaklanın ülkenin adı değişsin demişti.

bilse bizim başımızdan neler neler geçiyor da isyan etmek yerine koyun gibi oturuyoruz.. varsın adımız hindi olsun ne skandallar gördük biz sesimiz çıkmadı <3

Kpss'de hile döner, internet filtrelenir, insanların çocukları öldürülür ve katiller cezasız kalır, her yıl terörden bir sürü gencecik fidan ölür ve TEROR asla çözülmez...ah ah..
Elin amerikalısı 20 senede terörden 100 kişi ölmüşse bile paranoyalara sürüklenir. Bizim 20 senede 100 bin insanımız ölür biz gayet rahat...

neyse daha da iç karartmayalım

yarınki KPSS de  hile-hurda olacak mı bunu bile bilemeden ter dökecek tüm arkadaşlarıma başarılar diliyorum. Hakkınıza hayırlısı olsun panpişler.

You Might Also Like

3 yorum

  1. Ben kpss'ye kpss demem hile hurda dönmeyince,soruları çalınmayınca,şifre mifre olmayınca :)

    YanıtlaSil
  2. aaaaa skandalsız, hilesiz hurdasız kpss mi olurmuş? çok ayıp, duymamış olayım :P

    YanıtlaSil
  3. Kaçgündür yazamadım sana..geldim toptan okudum herşeyi.malum kendimi değişik maceralara sürüklüyorum ben :) gene yeni bir tiksindirme skandalı mağduru olmadım şükür yani.ne salak insanım insan aşık olduğu adamın kankası olur mu ya..
    ay neyse konuya dönüyorum..bi arkadaşı yanında araba anahtarı var die sabah sınava almamışlar.birine rica et o tutsun demişler.ee ama cüzdan telefon gibi şeylerde alınmadığından herşey arabanın içindeymiş.o da hangi tanımadığı insana versin anahtarını..girmemiş/girememiş sınava
    bunun dışında bence çizimlerin çok güzel.unutma jkr de bi kafede yazarken keşfedildi sende çizimlerle meşhur olursun belki.premiere gidemedim die bunalımlardayım off ne hediyelik eşyalar var asalar,görünmezlik pelerinleri..Aklıma mukayet olun :)

    G

    YanıtlaSil

en derin düşüncelerini dök bebeğim