Puhu kuşu varsa insanlar arasında, işte o benim.

  • Aralık 30, 2008
  • By Ova (Excuse My Reading)
  • 2 Comments

Ya neden herkes, hasta mısın, moralin mi bozuk der ki bi insanı her gördügünde? Ben zaten anamdan kaşlarım çatık doğmuşum, annem hep anlatır seni bi kaldırdılar ters ters bakıyosun aklımdan ilk geçen aman allahım bu nasıl bi bebek böyle ya falan oldu diye. resmen annemin şeysinden çıkar çıkmaz kadir inanır bakışları ile dünyaya açılmışım, neden rahatımı bozdunuz dercesine.
şimdi yemekten geldim, uf yani, her gören keyfin mi yok diyo; bu ne anasını satıyım ya. suratımda mı meymenet yok, gayet de keyfim yerinde olmasa uyuz olmayacagım bu kadar.
gülücükler mi saçayım, chesire kedisi gibi sırıtış mı yayayım bütün gün?
iş yerinde yüzüme otomatik surat ifadesi mi geliyo anlamıyorum.
hani bi otomatik pilot varmış ortamına göre yukarıyı, surat ifadesini düzeltiyomuş falan.
(niye yukarıyı diyosam artık? Allah beyin vermiş, o da yukarda yani suratıma göre, ama sanırım benim kumanda merkezi popoda yani kesin bi anormallik var; yok böyle bişi)

Kılıçla gidicem yemege bundan böyle, ne oldu hayrola, moralin mi bozuk diyenin kesicem götünü. Şebek miyim lan ben! Olsam olsam puhu kuşu olurum bu gamlı ifade ve pörtlek gözler varken bende..biraz küçülebilsem kalimero diye yediricem kendimi, ama malesef boyutlar büyükken ancak kabarak gubarak puhu kuşunu yakıştırabildim kendime, göz var nizam var. yoksa hakkatten kuşbeyinli gibi davrandıgımı inkar edicek degilim. var yani kuşlarla bi akrabalık. aksam çayı şekeri al gel demek yerine çayı fasulyeyi al gel diyorum mehmete düşünün yani. arada pointerlar karışıyor hafızamda yanlış kelimeler kullanıyorum bunu da başka bi postta uzuuun uzuuun, dertlene dertlene yazıcam...

You Might Also Like

2 yorum

  1. Ben de bazen bunları çekiyorum,aşırı ciddi duruyomuşum :?

    YanıtlaSil
  2. ahaha işten atılmayı dileyeni de ilk kez görüyorum ama o zmn ne dielim daha iisini bulursun işalla ii seneler :)

    YanıtlaSil

en derin düşüncelerini dök bebeğim