Yılbaşı Yimegi

  • Aralık 25, 2008
  • By Ova (Excuse My Reading)
  • 6 Comments

İş yemegi olcakmış peh.. hem paralı, hem de gitcez valla, teey yukarlardan emir var.
Ya işte bu yemek için dün kıyafet bakmaya gittim, hiç bişeyim yok uygun giyecek. bi kırmızı gece elbisem var, 2 takım var ama göt göbek aldı basını gitti içine sıgacak halim kalmadı. Dün gittim M&S da bi kadife elbise begendim, yakası biraz açık ama içine askılı giyecegim artık... İşin aslı en ucuzu o diye alıyorum, yoksa zaten gitmek istemedigim için dünyanın parasını dökmeden kurtulayım yeter. kilo vermem lazım yaa. hayat çabucak ve başka birsürü işle ugrasarak geçiyor, tüm gün masa başında, veremiyorum Allah kahretsin yani.

You Might Also Like

6 yorum

  1. E değişiklik olur bence =)
    Herkes nasıl rol yapıyor görmek için gitmeli insan bence =)

    YanıtlaSil
  2. Düşük puan ver yimeğe -hıh- :P

    YanıtlaSil
  3. istemeyerek gideceğin o yemekle ilgili tespitlerini bekliyorum..en azından etrafındaki incelerken iyi vakit geçirebilirsin..iyi tarafından bak,arayı fazla uzatma;)

    YanıtlaSil
  4. Aaa bizim işyeri de aynı şeyi yaptı. Üstelik akşam yemeği falan değil, cumartesi gününü sabah 8'den akşam 6'ya kadar işgal etti, zorunlu dedi, kot pantolonla gelmek yasak dedi. Ben riski göze aldım ve gitmedim şahsen, verdiğim bu kararı da cumartesi sabah 11'de sıcacık yatağımda gözlerimi açtığımda takdir ettim :) Deşifre olmamak adına umarım aynı yerde çalışmıyoruzdur ama seni kazandığın ödülden dolayı tebrik ederim:)

    YanıtlaSil
  5. tesekkurler alis, belki de aynı yerdeyizdir kimbilir, etrafta saskın bi tombiş varsa ...gel beni bul :D

    YanıtlaSil
  6. Biz de Ramazan'da iftara gitmiştik, zorla. Üstelik de kendi seçtiğimiz yere değil Müdür'ün seçtiği yere, çok uzaktı. Gıcık ola ola gitmiştik. Gerçi gidince de iyi olmuştu valla. Sen de eğlenmene bak, elbiseni de güle güle giy.
    Sevgiler

    YanıtlaSil

en derin düşüncelerini dök bebeğim