bu bayram dana benim

  • Aralık 08, 2008
  • By Ova (Excuse My Reading)
  • 0 Comments

Kurban bayramlarını sevmiyorum, sevemedim. koyunları danaları topluca kesmek hele ki böyle angut gibiyken, hayatta hiçbir boku düzgün yapmazken sırf ele güne dana kesiyoruz havası atmak için dana kesenlerin götünü kör testerelerle kesesim geliyor.

hem kim benim dost canlısı oldugumu söyleyebilir ki? Bilakis tüm ailenin uyuz oldugu garubet suratsız ve arada bir dandun konuşan aksinin tekiyimdir. EE bayramlarda da insanlar bir araya geliyor ve benim kaynana dilimden rahatsız oluyolar haliyle.

Eskiden bazı bayramlarda hastayım, gitmiyorum biyere der gitmezdim kimselere. ama şimdi evlendik barklandık ya illa ki gitmek gerekiyor. Gitsen bir dert gitmesen bir dert. küsenler darılanlar, anneme babama sizin kız hayırsız diyenler. Hayır sanki peygamberim ya. gitsem ne olcak gitmesem ne olcak. 2 tabak az kirlenir hüsmen amca. zaten muhabbetimiz de yok ne diye gelmememden şikayet edersin ki... Of of..

Arog a gittik bir de dün gece, 2 ye çeyrek kala bitti, bilmem ondan mıydı ikinci yarısında çok sıkıldım, bitsin artık dedim o futbol sahneleri çok uzundu ya..

Gülme beklentisi ile gidiyoruz malum, bu yüzden biraz bekledigimi bulamadım diyebilirim, Filmin ilk yarısında çok güldüm, ama ikinci yarısında sıkıldım ağalar.

bi eksik vardı sankim bilemiyorum. Cem yılmaz kendini tekrarlamış demek istemiyorum ama espriler çok geyikti yahu. ya sabah babam sordu komik miydi, anlatsana diye, bir tane bişi gelmedi aklıma maymun ve viagra dan baska. aha bide beyaz esya ne abi? diyişi komikti tabü.

bide, ne alaka diceksiniz ama ben denize çıkan sokakları çok seviyorum ya. Öyle bi sokakta bi evim olacak bir gün!

You Might Also Like

0 yorum

en derin düşüncelerini dök bebeğim