Issız Adam Spoiler i dolu bir yazı

  • Aralık 12, 2008
  • By Ova (Excuse My Reading)
  • 5 Comments

Issız adam ı izledim nihayet. Ne diyeyim? Güzeldi gayetle. Ben pek ıssız olmadıgımdan ıssız adamın hissiyatını anlayamadım, bir de tavşan gibi sevişken oluşunu da tabi ki.
Annemle gecenin köründe izledik ve annem bayıldı, ikinci kez izleyecegini söyledi. Ben filmdeki kıza bayıldım asıl, nasıl sevimli akıllı cin gibi bişeydi.
Ayrıldıktan sonra adamın evine gitmesi çok üzücüydü, sinemanın arka koltuklarından hıçkırıklar geliyordu diyim size..
Sonunun mutsuz biteceğini daha başından hissettim aslında, ve o kadar etkiledi ki beni film, ilk aşkımla evlendigim için kendimi çok şanslı hissettim.

hüzünlü biten aşkın, daha dogrusu sonu kötü tutkulu bir aşkın en büyük kahramanı ayrılık oluyor. O ayrılıgı Allah kimseye tattırmasın.

Ve annem filmden çıkınca şöyle dedi: böyle tutkulu bir aşk yaşamış olmayı çok isterdim!
ben : ama acı çekerdin?
annem: olsun değerdi!

yine de sizce gerçek aşk mıydı bu filmdeki? Ada için belki öyle, ama alışkanlıklarından vazgeçemeyen Alper cidden aşık mıydı? Bence olamaz ki öyle aşk.. Arar, bulur, pişman olur, bırakmaz ve onunla yaşayıp ölmez misin aşıksan?

You Might Also Like

5 yorum

  1. daha önce yazısını yazıp bol bol tartıştımdı bunu alper aşık maşık deildi sempatik olmayın adama karşı bu cinsler bölediiiiir,kıza yana yakıla ulaşmaya çalıştım seni bulamadım dediği zaman ulaşaydı eer tekrar birleşselerdisonunda gene ayrılcaktı kızdan,can çıkar huy çıkmaz,şimdi ulaşamayınnca zaten melankoliğim ıssızım üstüne bi de aşk acısı ekliim tam olsun dedi herifçioğlu alperi savunmayın bana höööyt (niye coştuysam:D )

    YanıtlaSil
  2. yarın hayırlısıyla izleyeceğim bu filmi. aslında korkuyorum zira alper tahmin ettiğim gibiyse benim de bi tane alperim olmuştu. bkz. benim blog:(

    YanıtlaSil
  3. sever kavuşursan eşin olur;biri kaçar diğeri kovalarsa aşk olur;sever kavuşamazsan da efsane olur demişler.Ne doğru söylemişler.

    YanıtlaSil
  4. babegazelim,n.b.o.n.d.b cigim, Allah alperlerle diil de mister muscle larla karşılaştırsın ne diyim

    adsız, dogru söylüyosun valla. :) aynen öyle!

    YanıtlaSil
  5. Mna koyim senin Çağan Irmak! Bütün heriflerin dötü kalktı ortalık çakma alperlerden geçilmiyo!

    YanıtlaSil

en derin düşüncelerini dök bebeğim