kötü yalancı

  • Ocak 29, 2009
  • By Ova (Excuse My Reading)
  • 2 Comments

kötü bir yalancıyım.. ne zaman yalan söylesem söylemem gerekenden çok daha fazlasını blloorrp diye çıkartıp sıçıp batırıyorum..
bir çırpıda cırt diye uyduruveren insanlara hayranım. ya yalancılık kötü şey demeyin, günlük hayatta salak suluk insanlar yüzünden yalan söyleme yetenegine ihtiyacımız var hem de şiddetle!
ben de yeri gelince iyi sallayabiliyorum, tek kusurum çok konuşmam, bi yalanı söyledin mi bırak be işte ortada kadın! ne diye detaylandırıyosun! asıl öyle inandırıcı olmuyo..
ay bu bloğun sahibi de, hem fesat, hem yalancı diceksiniz, valla öyleyim galiba. çok sıkıştım mı yalan söylerim, sevmedigim insanlara da ziyadesi ile gıcık olurum.
hatta gecen senelerde hergün görmek zorunda kaldıgım, son derece gerizekalı bir kız vardı da ona bile neler etmiştim. neyse anlatmıyım, çok rezil çünkü.
kızdım mı kötü biri oluyorum ben galiba ya.

ya işte, böyle. çok konuşup çok kafamı sallıyosam , bil ki yalan söylüyorum :) böyle de kendimi afişe ederim.

You Might Also Like

2 yorum

  1. Çok sık yalan söylemesem de söyledim mi iyi kıvırırım :D Bir de marifetmiş gibi anlatıyorum ya bu huyumu bravo bana xD Bu arada benim de belirtilerim ellerimle oynamamdır :)

    YanıtlaSil
  2. Yeteri kadar inandırıcı mısın kuşku duyduğundan olabilir mi?
    "Acaba yuttular mı?"
    "Acaba ikna edemedim mi? Biraz daha konuşsam mı?"
    Yalan yalan içine giriyor böyle zamanlarda... En iyisi en basit yalanı söyleyip sıvışmak... NEden? Çünkü yalan söyleyen kişiler genelde süper tasarı yaparlar ve eksiksiz bir yalan bulmayı amaçlarlar. Bu da diğerlerinin kafasında kuşkuya neden olur... :)

    YanıtlaSil

en derin düşüncelerini dök bebeğim