eskilerden bi dizi, bi güzel kadın

  • Ocak 04, 2009
  • By Ova (Excuse My Reading)
  • 2 Comments


Ben var ya çocukken çok salaktım. böyle ayran budalası gibi dizileri-filmleri izler izler, ordaki kadınlara ay ne güzel kadın, adamlara ay ne yakışıklı adam diye hayran olur, resimlerini çizer o resimlerde onları evlendirir tertemiz yuvalar kurar mini mini çocuklar dogurturdum. ve böyle mal bir hayal dünyasında yogrulup giderken holivud un çirkinliklerinden bi haber, bu dizilerde hellehöş olan insanları gerçek hayatta da sevgili sanırdım..

benim için bir erkekle bir kadının beraber olması hala inanılmaz önemli bişeydir; yani insanların break up sex, make up sex /merhaba sex diye tanımlamış oldugu cima çeşitlerini benim aklım almıyor. bence seks çok özel bişeydir, ve mümkünse bir kişiyle paylaşılmalıdır, öyle ayak üstü veya sırf anlık zevk için yapılmamalıdır. neyse benim bu tutucu kafa yapım konumuzun dışında, konumuz eskiden Sıcak Takip diye yayınlanan dizi...tropical heat veya sweating bullets olarak da bilinir bu. Kanal 6 da oynardı dimi bu dizi.. aksamları verirlerdi.

bir erkek bir de dişi dedektif vardı ve kadın çok ama çok güzeldi dimi.(yukarıda görüldügü gibi) o benim için bir prensesti be, kızıl saç beyaz ten, oo pastel boyalarımla az mı çizdim onu ben bacak kadar veletken? hem o zamanlar böyle yok botoks yok estetik bilmemneleri de çok fazla olmadıgından sanıyorum ki daha bir dogal güzeldi bu kadıncagız.

İşte efendime söyliyim bu kadın dedektifimiz Sylvia ne kadar derli toplu düzgün ve yöntemli bi insansa erkegimiz Nick de o kadar sallapati düzensiz aksam orda sabah burda bi insandı. Bir yerden tanıdık geldi mi? evet bravo, mavi ay. Tropical bir mavi ay çakması ile karşı karşıya olsak da ben bu diziyi mavi aydan daha çok begenmiştim yalan degil.




Tütütü maşallah diyelim, güzel kadınmış vesselam. ha daha geçen gün yazmış oldugumuz kıllı gögüs yazısına da bu resim uyarmış dimi ya, valla 90ların başında erkekler ağda yaptırıp kaş aldırmıyolarmış henuz, dünya daha masum bi yermiş mi neymiş? (bu dizinin 91yılında çekilmesi beni şaşırttı esasında çünkü kendisi 80lerden fırlamış gibi duruyor dimi?)

Kızı bi kenara bırakalım amcamızda da tam piç erkek tipi var yani.hem o gömlek ne abi? seksenler bitmiş ama sen kendine gelememiş dış uzayda kaybolmuşsun adeta.


Dizideki adı Slvia olan bu ablamızın gerçek hayattaki adı Carolyn Dunn imiş..o gün küçük merope'a sorsanız bu kadın çook ünlü olacak derdim ama filmografisine baktıgımızda ne yazık ki pek ünlü oldugunu söyleyemiyoruz ablamızın..Kendisi tropical heat dizisinden sonra yoğunlukla tv filmlerinde oynamış, hatta bakınız yanda 2005te çekilmiş bir resmi var yaşlanmış oglum kadın.. ya ne olacagıdı? dediginizi duyar gibiyim dile kolay 13 sene olmuş ama gönül isterdi ki kendisi stepford wives da nicole kidman ın, hannibal da julian moore'un, devil's advocate de charlize theron un yerinde oynamış olsun , sonracıma efendim oscar'ı kucakladıgında da bir zamanlar türkiyede benim lead actress olacagıma inanan küçük bir kız vardı ben bu ödülümü ona armagan ediyorum diyerek gönüllerin sevgilisi olsun falan filan... ama olmadı olamadı ne diyelim caroln abla işallah tropical heat den guzel para götürmüşündür de miami de nohut oda bakla sofa da olsa bi villan neyim vardır, kimseye muhtac olmadan yaşıyosundur güzel güzel.. böhüü...


You Might Also Like

2 yorum

  1. O tarihte ben üniversitede idim, müzikten de televizyondan da kopmuştum, demek ki o yüzden diziyi anımsayamadım. Ama diğer söylediğinde haklısın, aslında kadınlar olgunlaştıkça güzelleşiyor. Veya belki de saç modeli ve rengi yanlış :)

    YanıtlaSil
  2. vardı böyle bir şey ama hatırlayamıyorum da...
    bu arada adresim değişti

    http://mustesnaisler.blogspot.com/

    YanıtlaSil

en derin düşüncelerini dök bebeğim