Oraları geç...türkçe pop vardı, ona gel.

  • Ocak 11, 2009
  • By Ova (Excuse My Reading)
  • 1 Comments

Çok az türkçe pop dinlerim. o da kulagıma takıldıgı kadar. Kerim Tekin haykırsam dünyaya, yaşar'ın kör bıçak, nazan öncel'in sokak kızı şarkılarıdır aklıma gelen türkçe pop diyince..

Kadın popçuların bazılarını tıynıyet olarak çok seviyorum ama. Mesela Emel. onun gibi bi arkadaşım olsun isterdim yahu.. Ne tatlı fıkır fıkır bi insan kendisi. Oraları geç buralara geel diye bi şarkısı vardı, hoş bişeydi valla. dürüst dürüst gel buraya diyo işte kadın.

Ben de Sezen Aksu sevmeyenlerdenim ne yazık ki. Git albumunu, Gülümse'yi severim sevmesine de, sezen aksu nun devleştirilmesine anlam veremem. annem herhalde en büyük "sezen" fanatigidir.. yarebbim. ben onun şarkıları ile büyüdügüm için bile baymış olabilirim. ünzileye az mı agladım?

ben bir de kayahan ı hiç sevmiyorum ya. çok itici geliyo bana kayahan. müziği bıraktıgı halde albumleri çıkıyo falan. nasıl işse.

bir zamanlar da tayfunla tarkan rakipti.. sonra tayfun silindi gitti tarkan a da bi haller oldu.ama ben tayfuncuydum o zaman hatta arada kendim gibi abuksubuk arkadaşlarımla tv nin teletext ine girer tayfun, tarkan ve burak kut hayranlarının attıgı mesajları okurduk.. nasıl gidiyosa o mesajlar da, bilemiyorum ama hayal meyal hatırlıyorum öyle bişeyler.. 900 lu hat bile olabilir, ben de aramak istiyodum ama param yoktu ne yazık ki.

o zaman neeeerde böyle internet falan? tek tıkla sarkı indirmeler nerde? peh. kaset çekip de verirdi arkadaşlar anca öyle.

bi de gemiler şarkısı var ya o hoşuma gidiyo benim. aman ben cıngırı mıngırı sarkıları sevmiyorum ya.. bana hüzün olsun keder olsun, türkçe ancak onu dinleyebiliyorum.
ne kadar da şahane zevkleri olan bir insanmışım beeeh.

You Might Also Like

1 yorum

en derin düşüncelerini dök bebeğim