Tarçın kokmak

  • Ocak 12, 2009
  • By Ova (Excuse My Reading)
  • 6 Comments

strawberry den ucuzluktan aldım ben bunu vivienne westwood un boudoir..
Aman Allahım tarçın kokulu ararken yerde degil gökte bulmak ve gece gündüz bunu sıkmak..kendini alamamak, ceronimo delirmek....




Şişesinin güzelligi hatırına aldım ben esasında, koklamadan parfum alacak kadar gamsızım evet. macera sonucta dimi.. Şişe cidden çok güzel. (bir de vera wang in siselerine bittigimi söylemiş miydim??)

Fakat sıvının rengi pembe degil, yavruagzı gibi, ama olsun daha güzel..Gerçek görünümü birebir şu aşağıdaki gibi ..

Bence harika bir kış kokusu..Tarçın ve limonumsu bi koku geliyor burnuma, ama tarçın ın yogunlugunda kayboluyorum, ilk sıktıgınızda bayık gelecek ama kaldıkça güzelleşiyor gözünü sevdigimin...

hey gidi günler be. ögrenciyken deodorant kullanırdım nivea ve türevleri. anamızın babamızın sayesinde elimiz ekmek tuttu da artık her bir çeşidi alıyoruz çok şükür. anam ve babam!!! sagolun emi :DD sizi çok seviyorum...


Sonradan ekleme: Dün Lancome 'un yeni parfumu magnifique i denedim, acayip begendim, onu da tavsiye ederim. Ama şişesi çok çirkin ya! yani en tasarım özürlü insana bile yap desen yapar be ya.. öyle güzel koku yapmışsın, ama babanne şişesi.. peh. zaten al miracle in sisesini, vur tresor a, attraction a, lancome un siselerini hiç sevmiyorum. hypnoze var bi değişik, o da cok estetik yoksunu bence. (hypnoze çok kalıcı bi koku ama)
benim gönlümde lancome kokularının sırası degisti, magnifique 1 numaraya yerleşti (2 tresor, 3 hypnoze) ama, yerin dibine batırmışlar reviewlerde! beware derim yani, benim burnum manyak.

You Might Also Like

6 yorum

  1. delicesine alışveriş yapmak istediğim , parfümlerimin bittiği ve makyaj çantamın boşaldığı şu elim günlerde, yazdığın bu yazı ve depreştirdiğin strawberry aşkımdan ötürü , seni esefle kınıyorum arkadaşım.

    YanıtlaSil
  2. ben de istiyorum bundann hemen bakicam.
    öyle bir anlatmissin ki duymadan kokuyu begendim:)

    YanıtlaSil
  3. Benim de sevdigim parfüm siseleri arasındaydı bu parfüm, kokusunu bilmem. 1 numaram ( sise olarak) Wera Wang Princess ♥ Onun da kokusunu bilmiyorum ama olsun sisesi icin almaya deger. İyi günlerde kullan.

    YanıtlaSil
  4. aslında böyle tarçınlı kokular yüzünden insanın canı sütlaç çeker hep =)

    YanıtlaSil
  5. eğer baharatlı kokuları seviyosanız, bu parfumu seversiniz, tarcını seçiyo benim burnum tabi o kokuların arasından. ama bundan önce attraction ve agent prov. metres kullanmıs biri olarak bu koku cok ama cok degisik geldi bana..

    Vera Wang ın şişelerine ben de hastayım, yalnız princess ne yazık ki yves saint lauren in baby doll gibi şekerli bir koku :( onun da şişesi çok tatlı ama işte koku hiç bana göre degil, yanık şeker.

    YanıtlaSil
  6. ben bayılırım bu kokulara..
    bunu deniycem:)
    benzer olduğunu düşündüğüm ve 20 yıldır eksik eymediğim klasiğim MCM Obelisk..harika bence:)
    şişesi öyle pek orijinal değil ama içi..hımm

    YanıtlaSil

en derin düşüncelerini dök bebeğim