Rol yapamayan oyuncular

  • Temmuz 23, 2009
  • By Ova (Excuse My Reading)
  • 6 Comments

rol yapmalarına yani oynadıkları filmleri izlemeye tahammül edemedigim bazı oyuncular var. ay gerçekten bak ama, güzel ve harika insanlar olabilirler ama bence kesinlikle oyunculuk yapmamalılar. onların oynadıgı bilimum film ve diziye konsantre olamıyorum, adamın yürüyüşü, duruşu konuşması herşeyi ile izledigim şeyin gerçek olmadıgını kurmaca oldugunu haykırıyor ve kendimi kaptıramıyorum ...

mesela mehmet ali alabora. aman yarabbim. oyunculuk sıfır ya, ananem gitse daha iyi oynar bence. haldır huldur yürüyüp ekrana girdigi sahnelerde insan kanalı değiştirme hissi ile dolup taşmıyor mu uu beybi, taşmıyor mu?



Sonracıma Britany murphy. çok abartılı degil mi bu hatun da. zaten hep aynı rollere çıkıyor sanki.



sonracıma jessica alba. hele bir üzgün surat yapmıyor mu gülesim geliyor.. tamam taşsın atsak baş yararsın ama rol yapamıyosun jessica cım


vee kazmalar kazması jack yani matthew fox. allahım bi insan bu kadar mı rol özürlü olur. yani jack dışında hiçbir adamı oynayamaz arkadaşlar bu adam. jack de ne bok yediginin tam olarak farkında olmayan bir abi oldugu için arkadaş o rolü kıvırıyor. adam çünkü naptıgının farkında degil ki. lost dışında bi yere koyun bu abiyi yok yani.. hiçbir ışık yok adamda oyunculuk adına.



gene yerlilere dönelim.. al işte yaprak dökümü necla.. ya ben bu kızı çok begeniyorum hatta zeynep de aşırı begenir. bu kadınsa biz neyiz diye aglarız arada. ama yok ya bu kızcagız da onca iyi oyuncunun arasında sap gibi göze batıyor yani.. bilmem belki almanyada yetiştigi için turkcesi mi garip geliyor.. ya da süper oyuncuların içinde mi kötü duruyor ama var bi yanpirilik :)) aynı diziden bir de şevket var o da bence hiç rol yapamıyor..


benden bu kadar..ilk anda aklıma bunlar geldi.. sizin de oyunculuguna tahammül edemediginiz kişiler varsa yorum kısmında paylaşmaktan çekinmeyin..

You Might Also Like

6 yorum

  1. misal beren saat. vikvik sesi ve sahte sevimliliğiyle beni çıldırtıyor. bir de en seksi hanım kız seçilmiş. yuh ya!

    YanıtlaSil
  2. ahahah fkldsşfdsalş. jack kısmında dağaldım. bu kadar dangoz olamaz bir insan. bence de kendisiyle çok örtüştüğü için jack andavalını vasatın üzerinde canlandırabiliyor. 2004 ün 2005 in 2006 nın 2007 nın 1977 nin, paralel evrenin en dangoz ödülünün sahibi olarak akademiye teşekkür eden bir konuşma yapsa diye geçirdim şimdi içimden. sonra ne kadar saçma düşünceler peydah oluyor kafama deyip çay koymaya gitmek üzere yorumu bitirdim. evet.

    YanıtlaSil
  3. hepsine katiliyorum da neclayla jack o kadar da kötü degil gibi ya:D
    ama bence en önemlilerinden birini unutmussun:D
    pinar altug, kendisi oyuncu degil zaten de bircok yerde boy göstermisti bir ara.
    o kadini rol yaparken bogmak geliyor icimden. du bakayim baska kim var, hmmm aklima gelmiyor su an icin sonra gelirse yazarim

    YanıtlaSil
  4. britannynin agzi evlerden irak, ne olmus o oyle

    YanıtlaSil
  5. fahriye evcen'in oyunculuğuna da bok attın ya yavrum, esefle kınıyorum seni. :)

    diğer kazma arkadaşlarla bu kızcağızı bir tutman, ancak hasetten olur diyorum, başka da şey demiyorum :P

    YanıtlaSil
  6. nilufer katılıyorum hahahhah ay alemsin.. koptum valla

    zynp yok be ne kıskanması :) cidden yeteneksiz kız be

    pilli, evet o da var ama onu oyuncudan bile saymıyoruz :p

    allegrande, evet beren saat i unutmusum cidden!

    teletabi, entry gibi şahane bir yorum olmuş şukelalamak isterdim dogrusu :)

    YanıtlaSil

en derin düşüncelerini dök bebeğim