Taze Fotolar

  • Temmuz 10, 2009
  • By Ova (Excuse My Reading)
  • 2 Comments




Burası Natural History Museum.. Valla hayranım şu düzenli, dünyanın en ciddi ve en önemli işiymiş gibi yapılmış müzelere. Biz neden müzelere kıymet vermiyoruz? anca zengin bi adam kendi müzesini yapınca kalkıp gidiyor millet! Bilir misiniz bizim ege Üniversitesinin içinde de buna benzer bir müze vardır.. aslında orasının görkemli bir binası olmayabilir fakat içerigi hemen hemen aynı, gezmesi çok güzel bir müzedir orası da. Fakat bilen var mı? Reklamını yapan var mı? hayır. (Gitmek isteyenler ege üniversitesi kampüsüne gidiniz efenim..)

Meşhur askerler. bence o sıcakta bu kafadaki şapkayı ve ceketi taşıdıkları için bile kraliçeden bir buseyi hak ediyorlar .. tabi bu ödül mü ceza mı bilemiyorum :)



bu gariban nın adı "raja". kendisi eksik olmasın en canavarından bir komodo ejderi. londra hayvanat bahcesindeki bu psikopat hayvan bizi görünce kafasını kaldırıp öyle bi baktı ki "ulen tombiş şimdi bu çit olmayacaktı da senin kıçını dişleyecektim bee" dercesine...korkutm kendisinden. hörmetler raja abi. bir de resimde kertenkele gibi göründügüne bakmayın epeyce büyük bişey bu.


Bunlar da Londra kulesini terkettiklerinde ingilterenin yıkılacagına inanılan şu meşhuur kuzgunlar. yaklaşıp sevebilir müyük? diyen bazı salaklar vardı, nöbetçiler uyardılar amann ısırır diye. oglum kuzgun la bu? yırtıcı kuş. kapıda 17 pound bayıldım diye sevücen mi sandın? hahhahayyt

Bu minik sosisle Kensington Gardens ta tanıştık. Ay ne şekermiş resmini çekebilir müyük deyince sahibi, jimmy say hello dedi ve cimicik durup bize böyle belik belik baktı. ya köpek istiyorum!! kedi besleyemiyoruz bari köpümüz olsun ama yok mehmet izin ver-mi- yo!

Bu heykele bayılıyorum.. aslında monument bu -ya bu o da anıt demekti degil mi- tam heykel olmuyor. anıtın parçaları olan heykellere bayılıyorum diyim o zaman. genel olarak eski bannerlarımı bilenler heykelleri ne kadar sevdigimi de tahmin etmiştir.. acayip seviyorum heykellere bakmayı, incelemeyi. keşke türkiyede de daha fazla heykel olsaydı..


Yine sincap besledik tabi ki :) valla şehrin göbeğinde sincapların fink atması çok hoş bişey ya. tamam bizde de kediler var ama kediler dogal ortamında degiler ve perişanlar oysa ki sincaplar acayip mutlu tamamen dogal ortamlarında, vicil vicil..


Eveeet madame tussauds a da götürdüm tabi ki naz ekini.. yahu şu amy winehouse un gerçek oldugunu sandım yeminlee.. oglum gercek gibi lan gözlerini falan da süper yapmışlar. helal olsun ne diyim bu kadar benzemek olur yani.



ehe bunlar pek benzememiş dimi? yani tabi ki benzemiş ama aynısının tıpkısı olmamış.. cıkcık tusoo daha iyi performans beklerdim senden valla. yine de verdigimiz paraya helal olsun kuruşuna kadar çok güzeldi. londraya yolunuz düşerse gidin görün.



bu da westminister abbey in bir detayı. mimariden çok anlamam ama bayılırım böyle oymalı şeylere. resmen görkemli! saint pauls katedral ine de bayılmıştım.. bu da şahane..

You Might Also Like

2 yorum

  1. Ben sosise bayıldım, çok bayıldım.
    O gariplerin de ileri yaşlarda omurga sorunları çıkıyor ama. Vii viyk diye ağlıyorlar yürürken.

    YanıtlaSil

en derin düşüncelerini dök bebeğim