Edie Sedwick / Factory Girl

  • Temmuz 09, 2009
  • By Ova (Excuse My Reading)
  • 2 Comments



Factory Girl ü izledim de, pek bir içimi burktu. Yalnız kırılgan dengesiz güzel ve acınası... izledigim hiçbir filmin gerçek hikayeyi yansıtmadıgını biliyorum, gerçekte ne yaşanmıştır tabi ki yönetmenin/senaristin/oyuncuların kelimeleri anlatmaya yetmez, ama gene de bu genç ve güzel kadının hemen herşeye sahip olurmuş gibi görünmesi, ama hiçbirşeyinin olmayışı, yürek burkucu.

Ayrıca sienna miller (aşağıdaki) ve edie sedwick (yukarıdaki) tıpkının aynısı olmuş yahuu.. tebrikler oyuncu seçimini yapan conconlar.

İzlemediyseniz izleyin fena film degil , hele gerçeklere dayanan konusu çok ilgi çekici..ama sanki değişik bir bakış açısı ile daha güzel anlatılabilir miymiş neymiş, bilemedim.



mini not: önceki yazımdaki moral bozuklugumdan ötürü benle iletişime geçen bütün arkadaşlarıma teşekkür ediyorum. hayır domuz gribi değilmişim conconaytlar. ve çok şükür herşey yolunda. o kadar utandım ki sildim o postu, evet bir anneanne kadar vesveseliyim napiyim Allah da beni böyle yaratmış diyor çevreye verdigim rahatsızlıktan ötürü özür diliyorum..böhüürt.

You Might Also Like

2 yorum

  1. ben de izlemek istiyorum ne zamandır.
    herkes tavsiye ediyor (:
    alıyım bari bugün :D

    YanıtlaSil
  2. Aklıma takıldı Edie Sedgwick'in Kyra Sedgwick ile bir akrabalığı var mı acaba? Dur bir araştırayım.

    Bu arada blogunuzu pek beğendim diyebilirim.

    Takip etme planlarım var izninizle.

    YanıtlaSil

en derin düşüncelerini dök bebeğim