Arı Maya Dosyası: Yıllardır cevap bulamamış soruyu yanıtlıyoruz

  • Temmuz 21, 2009
  • By Ova (Excuse My Reading)
  • 4 Comments

Blogumuz ne kadar yogun bir gündemi olsa da, halk için çalışıp çabalamaya, yıllardır cevabı bulunamamış ve dimağlarımızda battal boy çöp torbası gibi sıkışmış duran sorulara yanıt aramaya devam ediyor.

Yine karşınızda bomba gibi kanıtlarla yeni bir dosyamız var. ARI MAYA

Arı maya kız mıydı? yoksa Erkek mi?

pek çogumuz çocukken tanıştı arı maya ile.. çizgi filmini izlemeyenler dahi kokulu arı mayalı silgilerle başladı eğitim hayatına. gelecegin doktorlarını mühendislerini yetiştiren bu silgiler, aslında çocuklarımız için büyük bir tehditti. neden mi? çünkü Arı maya kız mı erkek mı belli degildi de ondan!!!

Ama merak etmeyin.. eskilere -yani bize- olan olmuşsa, ahlak yönünden büyük bir darbe yemişsek de yeni nesillere bu kaosu yaşatmayacagız.

Gelin beraber inceleyelim.

Resimde gördügünüz gibi kendisi kısa saçlı, feminen olmayan patates gibi bir suratı var. ayrıca bodur ve yerden bitme oldugu kadar tıknaz ve dobican. çemçük agızını da unutmayalım!

işte bütün bu özellikleri bir araya topladıgımızda arı maya nın erkek olduguna kanaat getirmiştiniz çogunuz çocukken.. ama yanıldınız. arı maya büyüdü ve diişi oldugu fazlası ile çıktı meydana..

Blogumuz Arı Maya yı buldu:

Biz: Maya, yıllar yaramış sana?

Maya: teşekkür ederim tatlım, ama artık kraliçe maya diyeceksin bi zahmet..

B: pardon majesteleri, sizi görünce o kadar şaşırdık ki kabalık ettik

M: sorun degil bebişim. evet yıllar bana yaradı. zamanında hakkımda travesti oldugumu bile yazdılar utanmadan. ama anadan dogma kadınım görüldügüm üzere. kovanımı kaybettikten sonra zaten anamdan emdigim polen burnumdan geldi, bir de acımasızca eleştirdi beni hain basın.

B: kovanınızı nasıl buldunuz majeste maya? maceralarınızın bir kısmını izledik fakat kimse filmin sonunun nasıl bittigini bilmedigi için cinsiyetiniz de muallakta kaldı ...

M: Kovanım beni buldu desek daha dogru olur. kötü bir dönemdeydim. artık kovanı bulmaktan ümidi kesmiş kendimi içkiye uyuşturucuya vermiştim. sonra tezekböceginin teki beni önce böcü barlara sonra da pavyonlara düşürdü..sonrası malum. havalı maya yukarda ...

B: çok cesurca bahsediyorsunuz bu anılarınızdan?

M: Senin de bir kovan dolusu yüzlerce hazır askerin ve işçin olsa sen de cesur olursun cicim. neyse işte, sonra bizim hınzırlar da beni randevu evinde buldular. hiç haberim yoktu dogrusu bunların öyle hınzırlıklar yaptıgına! ama bak her işte bi hayır varmış kovanıma geri döndüm, üstelik tezekböcegini de öldürüp namusumu temizledi asker arılarım.. neyse canım şimdi kaçmam lazım, arıcanlar beni bekler malum çiftleşme mevsimi. çüüüz!

evet.. işte böyle diyip uçarak gitti güzel maya.
Ama emin olun, arı maya dişi.
Blogumuz bunu gözleri ile gördü ve elleri ile elledi!

You Might Also Like

4 yorum

  1. araştırmacı yönünüzü takdir ediyorum ama ben asıl heidi ile ilgili meraktayım. bir de bu konuyu aydınlatsanız :)

    YanıtlaSil
  2. ha ha ha ,allahım,allahım bu ne..
    ellerinle elledin mi,sen çok yaşa emi.

    YanıtlaSil
  3. yaa hazır elini değimişken ,şu şeker kız candy deki anthonynin durumu nedir,sahiden ölmüş müdür,o yaşta bunu bize nasıl yapmışlardır?

    YanıtlaSil
  4. bu habercilik başarılarının hastasıyım yavruuuuu:)))

    YanıtlaSil

en derin düşüncelerini dök bebeğim