Gurur Tablosu (ağlamak istiyorum sayın seyirciler)

  • Ağustos 08, 2008
  • By Ova (Excuse My Reading)
  • 3 Comments

YOUR RESULT
Candidate Number 001218
Listening 8
Reading 8.5
Writing 7
Speaking 7.5
Overall Band 8


Sevgili Neptünlüler, dünyalılar, IELTS den Band 8 almısım..cigerim yandı mutluluktan . İngilizcemin 3 senedir kullanmaya kullanmaya köreldiginden cok endiseli idim. ama demek ki bosunaymıs.

Yalnız bu sınav icin bi hayli writing calismistim bakınız: http://myieltsstudy.blogspot.com
içler acısı olan da en dusuk score u writing den almıs olmam..

hiç sorun degil, bana zaten 6.5 lazımdı :) 8 de fazlası ile yetiyor. Bugun 3 kişi benle gurur duydugunu söyledi (teyzem, mehmet bir de bi arkadas) ben mutlu olmayayım da kim olsun..

Tatilden de döndük, süperdi, uzun zamandır ihtiyacım vardı. Arbaayla gitmek iyi oldu cidden her yeri gezdik antalyada. Magaralardan selalelere..Resimleri koyucam cok yakında...

Şimdilik...cheers!


You Might Also Like

3 yorum

  1. Tebrikler, kendim gibi cok sevindim. Öperim =)

    YanıtlaSil
  2. Kendisi umit vadeden bir yazar. Allah omur verir de 40'li yaslara ulasabilirse kitaplari bilmem kac dilde cevirileriyle dunyayi kasip kavuracak benim kanaatimce.
    Kendisini dikkatle izlemenizi siddedtle tavsiye ederim.
    Sonuc olarak merope insaninin beyninin yazar-cizerlikle, yaraticilikla ve hayalgucuyle ilgili bolumunun asiri gelismis olduguna suphe yok.
    Keske beynin ayni bolgesi ev temizligi, caliskanlik, tartisma sirasinda sesini yukseltmeme ve koca sozu dinleme gibi fonksiyonlari da kontrol edebilseydi.

    YanıtlaSil

en derin düşüncelerini dök bebeğim