Annemin 10 üzerinden 10 dedikleri

  • Ağustos 09, 2008
  • By Ova (Excuse My Reading)
  • 3 Comments

Cancişler, ben evli ve başı gayetle baglı bir hatun olarak artık gözümü dışardan evimin içine sokmuş durumdayım. Zaten kocam şahsıyla tanıştıgımdan beri başka erkeklerle olan ilgim -2500 derecede. bu da bir saglam 8- 9 seneye tekabul etmekte.

Neyse efendim, bendenizin validesi, ki kendisine kod adı yakli diyelim; çocuklugumu ve genç kızlıgımı "ah şu erkek ne taş" "ah bu herifi allah mı yaratmış?" çığlıkları ile doldurmuştur eksik olmasın. Genç kızlıgımın ilk demlerini bir fen lisesinin yatakhanesinde harcarken efendim, sırf annem begeniyor diye özenerek dolabıma Antonio banderas resmi yapıştırmışlıgım vardı, ama esasındabana sorulsaydı antonio banderas ile bir salyangozun bana eşit çekicilikte gelmekte oldugunu itiraf ederdim.. sanırım ben annesine özenen o çocuk kadınlardandım bir süreligine..

Neyse canlarım, sözün özü işbu blog da annemden bahsetmeye karar verdim uzuncana. O benim şekerparem, yıllardır yanından ayrılamadıgım çılgın kuşum. Kimin annesi üstsüz güneşlenir? kimin annesi seksilik konusunda iddialıdır ki? Ben ve annem, taban tabana zıtız. ben ne kadar makyaj ve şaşaa dan uzak bir kadın isem annem de o derece feminen ve kadınlıgını bagıra çagıra yasayan bir kadındır. Gerçi şu sıralar yaşlandım artık diye dolaşmakta ama ben size diyim mi, antalyada memeleri gene güneş gördü yani :P

neyse efendim: İşte yakli nin sevdigi erkekler: taa taaam

Lorenzo lamas


Efendim kendisi kanal d de ki regenade isimli dizide oynadıkça validem hazretleri de aah ah kızılderili kanı mı var bu herifte nedir bu yakışıklılıgın sırrı diyerek beni hayretlere düşürürdü





Gary Dourdan

Bu abimizi de kızkardeşim de annem de pek begenirler.benim yorumum: karı kılıklı.Yani zaten bu adamı 2002 senesinde falan görmüştü, e tabi o zaman ben de daha üniversiteye yeni alışmışım falan, bakıyoduk tv ye. CSI da oynuyor zaten bu amca dimi..



acaba drizzt le akrabalıkları var mı ? heheh..


Antonio Banderas




Şahsi fikrim, antonio banderas türk kadınının en büyük çelişkilerinden biridir. Yahu bu adamdan türkiyede zaten bir sürü var? Çık pazara, git inşaata, bu tipte bu kalıpta bissuru adam bulursun güzel teyzecim.. Nedir peki bu antonio çılgınlıgı? ne özelligi vardır güzel kardeşimizin?
Bilmiyorum ben ama ben lisedeyken herkes ah antonio vah antonio derdi, ben de anneme özenip fen lisesinde yatakhane dolabıma bu şahsın resmini yapıştırmıştım...Sonra efenim yatakhane kontrolunda müdür ağzıma sıçmıştı..Hayır sanki çok ayıp bişey yapmışım gibi! Sanki herifin edep yerlerinin resmini koyduk. müdür müdür! utan emi, bir genç kızın tertemiz hisleri ile oynadın, heder ettin beni heder. Oysaki ben begenmemiştim bile antonyo yu. Sen git kıçını kuma sür, lütfen.




Sean Connery



Şan kaniri, eminim ki jeymis bond oldugu günlerden bu güne pek çok can yakmıştır. ama şahsen..dede lan bu! ahaha..
vallahi gülün adını daha çok begenmiştim James bondlardan. ama ne yalan söyliyim, Dr. No da hiç fena film degildi. Anneme sorarsanız, dünyanın en karizmatik adamının hiç düşünmeden Sean connery emmi oldugunu söyleyecektir. böyleyken böyle ..





Veeee BABAM
Ortadogu ve balkanların en en enn yakışıklı erkeki.. hiçbirisü eline su dökemez babacıgım. Hörmetler.



You Might Also Like

3 yorum

  1. Haklısın bence türk erkeklerinden hic bir farkı yok bunları. Belki Sean Connery daha favori olabilir!

    YanıtlaSil
  2. hmmmm listedeki dokuz erkeğe benden de on üzerinden on, annein zevkinden ötürü babayı göremesek de ona da on veriorus efenimmmm:)
    ah antonyo diorum başkaca da bişi demiorummm:):)

    YanıtlaSil
  3. ahahah yeni okudum ben bu post'u :)))
    diğer hepsine evet ama o gary neymiş be yahuu!
    ay haberim yokmuş ondan, bayıldım valla :))

    (haberim olsa ne değişecekse?!)

    YanıtlaSil

en derin düşüncelerini dök bebeğim