Bir Skandalı daha ortaya çıkardık

  • Ağustos 22, 2008
  • By Ova (Excuse My Reading)
  • 3 Comments

Milletimizi sarmaya ve içerden göçertmeye yönelik ahlaksızlıklar silsilesine bir yenisi eklendiginde tabi ki biz devreye giriyoruz sayın okuyucular.. Bu rezaletleri ortaya çıkarma vazifesini üstlenen hiçbiryer cehennemin dibine kadar bile olsa bulup takip edecek sizi utanmaz arlanmazlar!

Şirinler denen bu musibetlerin gerçek yüzleri dosyamızla karşınızdayız.

Şirinler deyip bağrımıza basmıştık...

İşte bu şok fotograf bize çok güvenilir kaynaklarımız tarafından bu sabah iletildi. Şirin baba bu resimde adı bizde saklı olan bir şirine çok ama çok ayıp hareketler yapıyor.

Soruyoruz sana şirin baba? Şirinliğe sığar mı? Haydi diyelim ona sığdı, peki ya erkekliğe sığar mı?


Ah şirin baba ah..saçına sakalına bakıp bunca sene seni adam sandık, sana çocuklarımızı emanet ettik ekran başında da olsa.

Fakat sevgili seyirciler, bu kadarla kalsa iyi. Tüm bu sapıklıklar içinde yetişen zavallı Şirine'nin de gerçek yüzünü ve yalan dünyasını tespit ettik.

Şirine mi kevaşe mi?


Şirine nin gece hayatına olan düşkünlügü kulislerde dolaşan söyletiler arasındaydı. Fakat biz bunlara dedikodudur deyip geçiyorduk, geçmez olaydık.



Alkol problemlerinin yanı sıra, oldukça çapkınmış bir de şirine. partiden partiye koşmaktan hayatını mahveden zavallı yavrucak, kendisi ile yaptıgımız kısa telefon görüşmesinde, "beni şirin baba heder etti" diyerek gözyaşlarına boğuldu.




Şirine nin bu çok özel fotografları aynı zamanda gördügünüz gibi çocuklarla hiç alakası olmayan tamamen fetişlik gibi gavur icatları ile alakalı yansımalar barındırıyor. Ah şirine ah.. yakıştı mı sana?

Partilerde ağına düşürdügü genç adamları mantarının arka odasına götüren Şirine bu adamları sabah olmadan sepetleyerek karga bokuunu yemeden uyanan şirinlerden gizlice iş çeviriyormuş.. MAsum erkekler hiçbir şeyin farkında olmuyorlar, tertemiz hisleri tek gecelik bir ilişki ile kirleniyor. Resimdeki kurban Ö.V. şöyle dedi: "tertemiz hislerimle oynadı. kirletti beni. şirindir diye güvendim, şirinlendim!"

İşte böyle sayın okuyucularımız. vay anasını dediginizi duyar gibiyiz. Evet, şirin dedik bagrımıza bastık, yeri geldi cumaya gittik birlikte, yeri geldi elele tutuşup ateş etrafında döndük. fakat heyhat.. buraya kadarmış.

Ben başından beri toplumu uyarmaya çabaladım

Tüm bu olaylar üzerine mikrofon uzattığımız Hacı Gargamel Efendi dertliydi..

" Ben toplumu başından beri uyarmaya çalıştım. Sakalım yok diye beni hacıdan saymıyorlar!!!Bu yaratıklar iblis, bin defa dedim! Hayırlı bişey olsalar renkleri mavi olur mu? Yeşil olur bi kere. Beni herkes yanlış anladı. Ben bu ahlaksız namussuz küçük şerefsizlerin şirin kimligi altında daha ne işler çevirdiklerini biliyorum. Bunlar o şirin köylerinde tarlalarında ne yetiştiriyorlar sanıyorsunuz? Tüm dünyanın uyuşturucu stogunu karşılıyor bu melun yaratıklar. daha da konuşursam yer yerinden oynar."

dedi ve sustu. biz de üstelemedik. Çocuklarımızı bekleyen korkunç tehlikelerin üzerindeki sisi bir parça da olsa üflemiş olmanın huzuruyla nirvanaya ulaşmıştık çünkü...

Not: Sevgili okuyucular Barbi dosyamızdan sonra gelen telefon - email ve tebrik yagmuru için çok mersi. Ama yanlız bi istirhamım var. tebrik degil kek pasta yollayın lan! açız!

You Might Also Like

3 yorum

  1. zauhdusahurhsursaaa ben gargameli başından beri destekledim!! aslan gargi yürü bee! kafir bu şirinler alayı gomünüs

    YanıtlaSil
  2. ben de miskin efendi ve gargi diyaloglarına bayılırdım oldum olası:) seni seviorus gargii, hem zaten bi kere kedisi var gargi'nin bir sıfır önde:)

    YanıtlaSil

en derin düşüncelerini dök bebeğim