Milton Keynes hakkında korkunç istatistikler (12 yaşından küçüklere okutmayınız)

  • Şubat 26, 2011
  • By Ova (Excuse My Reading)
  • 8 Comments

1. Milton Keynes de her 10 kişiden 20 si yaşlıdır. ( (hardcore yaşlı ama, illa ki 80 üstü olacak ve kırmızı ruj sürecek. broş da olmalı muhakkak. sanırım ingilterede broşsuz sokağa çıkanı dövüyorlar. korkudan ben bile aldım taktım :p)

2. Milton Keynesdeki bütün yaşlılar ölmek üzeredir ancak bu süslenmelerine engel değildir.

3. Milton Keynesdeki yaşlı teyzeler, yaşlı amca sanılmamak için kırmızı ruj sürmekte ve drag queen'e benzedikleerinden bihaber ota boka "lovely" ve "oh dear"  demek sureti ile tüyler ürpertmektedir.

4 Milton Keynes gerçekten Londraya göre ucuzdur. Sanırım burası da pahalı olursa, kimsenin burda yaşamak için bir sebebi kalmaz gerçeğini belediye görmezden gelememiş. kader.

5. Milton Keynesde akşam saat 7 oldu mu sokakta sizden başka kimse yoktur. Gündüz fink atan o yaşlı teyzeler, gece nerededirler? cevabı meçhul bir soru. Ancak saat 7den sonra ıssız sokaklarda tırsabilir, "buranın crime rate i düşüktür olum ya.. evet aa" olabilirsniz. ıssızlığın ortası deyimi, milton keynes'de saat 7den sonraki sokaklar kast edilerek söylenmektedir.

6. Milton Keyneste mümkünse belediye otobüsüne binmeyin. 2 güzel sebep verelim hemen:
a. soförler manyak, "salla, salla, salla, titret " yapıyorlar. 
b. a noktasından b noktasına giderken c,d,e,f,g,h,ı,j,k,l,m,n,o,ö,pr,s,t,x,y,v,z noktalarına 15 defa uğrayarak gidior. ( (gidilecek bu kadar az noktanın olduğu bir yerde, büyük bir başarı aslında bu, nobel transport ödülü verilmeli.)

7. Milton Keynese bağlı olan Woburn Sands kasabasında veya köyünde bi bok yok. evet. Purple Goose restoranı saymazsak. (bakınız madde 8)

8. Purple Goose restoranın önündeki tahtaya tebeşirle "book now to avoid dissapointing your mom! or otherwise you have to iron your own socks in Christmas" yazılmış. Milton Keyneste yaşayan insanların en büyük korkusu christmas öncesinde, çoraplarının annesi tarafından ütülenmemesidir.-her on kişiden dokuz bucugunda görülen bir korku, kalan yarım da kedi oluyor, onlar çorap giymez-

9. Milton Keynesde yaşayan her 100 kişinin sadece 2 tanesi senede 1 defa londraya gitmektedir. Milton Keynes Londra ile İstanbul - Bursa gibi olsa dahi, ingilizler istanbul - kayseri gibi davranmaktadırlar.

10. Milton Keynes'e baglı olan Woburn Sands kasabasında şu ana dek yaşanan en heyecan verici gün, bendeniz tombişin elimde foto makinesi ile şak şak etrafı dolanıp çektigi gündür. evlerinin fotograflandıgını gören her 7 yaşlıdan 12 si "good lord" diyerek kalp krizine 1 adım yaklaşmıştır. ama merak etmeyin yaşlılarımızın hepsi sağ ve salim, akşam sütlü çaylarını zıkkımlandılar ve şu anda da libyada olan bitenlerden değil, ekonominin durumundan dolayı burunlarını çekiyorlar (çünkü onların zamanında böyle değildi). 


Milton Keynes'in şok fotoları. Azzzzzzzzzz sonra.

You Might Also Like

8 yorum

  1. Ayy baygınlık gelmesin sonra? Güneyde Winchester, Tunbridge Wells, Southampton falan var nezih güzel, bol cottage'li, onlar da mı Londra gibi pahalı? Şimdi şöyle bi googleladım da bills mills yazmıyor ama fiyatlarda bahsettiğinden alçağı da var yükseği de. Güzeldir Kent, eski işim sağolsun gördük oraları da ucundan.

    YanıtlaSil
  2. Kaç kurtar kendini ordan!başka bir kasabaya taşın olmadı bi çadır al kur..ne biçim bi yer be!demek annem biz çoraplarımızı ütüsüz giyiyoruz desen kasabanın yarısı mefta olcak..Gülden

    YanıtlaSil
  3. için geçmesin yavrucum orada? kırmızı ruj sürmezse yaşlı amcaya benzeyen teyzeler filan:)) neyse en azından kediler varmış:)

    YanıtlaSil
  4. @ alis, evet baygınlık çoktaaan geldi bile :) burda bir mall var çok büyük, her gün ordayım. yükleyecem resimleri bir ara :))

    @gülden, valla ben memlekete döneyim yeter şu dakkadan sonra

    @judy içim geçti :)) kediler var ama evdeler, pencereden görüyorum tosunlarımı (hepsi tosun maşalla)

    YanıtlaSil
  5. gel sen gel, doldurduğun 80. valizinle gel. dönüş tarihin uzadıkça hava alanında toprağı öpme ihtimalin kuvvetleniyo :)

    YanıtlaSil
  6. ___hahaha süper bi yermiş.....___

    YanıtlaSil
  7. ___ben de yaşlanınca o tip bi kadın olabilirm yanlız...Aysel Gürel gibi hehehehe___

    YanıtlaSil
  8. merhaba çok güzel yazmışsınız baya merak ettim burayı ben londradayım

    YanıtlaSil

en derin düşüncelerini dök bebeğim