yalnızlıktan bört böcek ve kuşlarla takılmaya başladım

  • Şubat 16, 2011
  • By Ova (Excuse My Reading)
  • 10 Comments

bugün işler kesattı dostlar. 1 head huınter dışında ciddi arayanım soranım olmadı.. 2-3 tanesi aradı ama tamamen geyik yapmak için. höf :( bu yüzden bugün resim yüklüyorum sadece. canım yazmak istemiyor. resim notu yazıyorum.

hyde parkı gezdim bugün bol bol..ördeklerle kuşlarla kazlarla konuştum. sanırım onlar da bu konuşmaları "mama var lan gel yemek var alooo" olarak algıladılar, epey bir süre badi badi üstüme geldiler..

gözünü sevdigimin kensington gardens'ı 3 senedir aynı. ama buraya nisanda ve temmuzda gelmiştim daha önce, en güzeli temmuzdu valla. şimdi yerler ıslak oldugundan çimlere yayılamadım

şu an kaldıhım otelde kahvaltı ücretli oldugundaaaan geçen kaldıgım oteldeki kahvalının resmine bakıp bakıp ağlıyorum (best western)

çocugum olursa adını leto veya kanat koyacaktım ama kamuoyu yoklamalarından rezil sonuclar gelince mehmetle düşündük taşındık ve oglumuz olursa kuzgun koymaya karar verdik. o ne ya diyenin agzını yırtarım yter yaaa.. bu arada britanyada kuzgunlar pek bol ve bir inanışa göre kuzgunlar britanyada gezindigi müddetçe krallık asla yıkılmaacakmış. ne saçma :(
güneş bir görünüp bir kayboluyor...

bu gerizeka tam kafamın üstünde. foto makinesi ile kendisinin arasında 10 cm bile yok. yemek yerken tepemde bitti şerefsizler, aklım çıktı lan. çıt çıt gözümü oymasınlar diye 2-3 tane patitis attım daha da tepeme çıktılar, ordan kaçmak zorunda kaldım!

bu hüseyin. kendisi beni çok sevdi. epey uzun bir süre böyle önümde durdu. ya bende bir kazlık var ya hüseyinde bir gariplik. aramızda kalsın ama sanırım bana aşık oldu :)

You Might Also Like

10 yorum

  1. hüseyin'e koptum! hakkaten bi hüseyin tipi var arkadaşta.

    YanıtlaSil
  2. Hüsoya bayıldım :)

    YanıtlaSil
  3. biritish museuma gitsene lutfen,lutfen lutfen. bir de ikinci el dukkanlarini gez, kitapcilara git mangalar al. hadi goriim seni kocum. bizim sirketi de fransizlar satin aldi dun, benim durumum da belirsiz. belirsizlik iyidir.

    YanıtlaSil
  4. hüseyin bence ev hayvanıymış sokağa atılmış, böyle bi tip olamaz ahaha
    2.el kıyafet satan yerleri gezseniz de fotoğraflarına bakıp imrensem ben de

    YanıtlaSil
  5. Kahvaltı masasında en iştah açıcı gözüken şey çiçekler sanki =) O kırmızı şey domates mi?

    YanıtlaSil
  6. evet burcu domates onlar. ama mantarlar da çok lezzetliydi :)
    bunlar yemek pişirmeyi de yemeyi de bilmiyolar kardeşim!

    YanıtlaSil
  7. Hüseyin bir de tam net olsaymış, yüzyıllarca duvar kağıdı olarak kullanabilirmişim onu. görmemle sesli gülmem tam olarak aynı saniyeye denk geliyor :))))))

    YanıtlaSil
  8. eh, o da onu çeken ellerin beceriksizliği napalım böyle yakışıklı bir beyefendi gelip bakınca heyecandan elimiz titredi :D

    YanıtlaSil

en derin düşüncelerini dök bebeğim