dev post: yalnzlıktan anam ağladı lan..

  • Şubat 18, 2011
  • By Ova (Excuse My Reading)
  • 5 Comments

portobello yolu'nun başı.. portobello marketplace'e gidiyor

ıvır zıvırlar daima ilgi çekicidir değil mi?

gözüme kestirdigim turistlere fotograf cektirttim. bu kapıyı pek begendim. yapıştım  yakalarına beni bu kapıda çekin diye :)

portobello road...

teneke kutu manyagı olarak bunları görünce kendimden geçtim... ama en bıdıkları 5 pound, büyükleri 15-16-20 pound du, altın kaplama mübarekler! antikaymış sanırım bunlar ondan böyle pahalı. ne diyelim Allah sahibine bağışlasın

Wellingtonlarrrrrr arrrrrrr :)) alıcam bunlardan, az kaldı

vivienne westwood melissalar, 88 pound idi. koca ayaklarıma olma şansları yok ama olsun hehe bildigin kara lastik zaten kardeşim, olsa da almam :p

wellington lara son bir bakış

ilginç bir dükkan :)

ingilizler ne meraklı çanağa çömleğe

bu çantaya bayıldım ama 35 pound fazla geldi biraz! resmini çekmekle yetindim.
 
portobello :)

broşlar :) çok beğendim ama antika olduklarından fiyatları kallaviydi

oha daha neler dedim, resmen eski haritalardan dükkan yapmış yiğidolar.. hiçbirşeyi atmıyo bu englishler

bu dükkan çok hoş her tarafında dikiş makineleri var.. içeri girdim fotograf çekmek yasakmış kovaladılar. dışarıdan çektim bende. 

kedim olsa bunlardan alırdım arkadaş..

cupcake mania..

süslü kapkek ya.. ötesi yalan! 

yürürken burnuma bir koku geldi, anam ben bu kokuyu bir yerden biliyorum! aaa lush <3

portobellonun farklı perspektiflerden çekimi..

ex librisim oldu canlar! bu ex-libris ciyi görünce artık dayanamadım. en son istiklalin arkasında bakmıştım 30 tl ye falandı, burda 5 pounda bulunca çingene gibi kaptım hemen (ex-libris kütüphane mührü. yani kitaplıgınızdaki kitaplara bastıgınız, sizi temsil eden bir damga. böylece içinde o mühür olan kitap = sizin)

türk bayrağı bile vardı maşallah çeşit çok.. ben ne mi aldım? bu postun en altında :))

hyde park.. saat henüz 4 ve sis inmiş...
 
ördekler ve kazlar uzaktan ..


ben bu yolda bisiklet sürdüm bugün...

bisiklet yolu. burası kensington gardens aslında. hyde parkla bitişler. sürekli hyde park diye bahsettigime bakmayın, benim için her yer hyde park :p
 

parkın heryerinde bu aynamsı yapıtlardan vardı. değişik şekillerde. amaçlarını çözemedim.. bütün herkes resmini çekiyordu ben de çektim.

viktoryanın albert için yaptırdıgı anıt uzaktan görünmekte.. şu sağ alttaki cancişler de dövüş yapıyolardı.. hehehe. (dövüş yapmak ne la)

vee benim ex-librisim :) kitaplı baykuş :)
çok çeşit vardı.benim ilk tercihim tabi ki palamut yani acorn idi amaaa o çok basitti hoşuma gitmedi. kedilere de baktım onlar da çok dandikti. baykuş iyidir dedim aldım heheh :) hayırlı ugurlu olsun.. bütün kitaplarım türkiyede gerçi ama olsun...belki gelirler :)

You Might Also Like

5 yorum

  1. Ben de almıştım oradan kendi baş harfimin mührünü, kız babam bilmemkaç yıldır elde yapıyor bunları falan demişti ama çok da iyi basmıyor doğrusu, kendi çok güzel de basınca çok fazla boşluk kalıyor :( Baykuş o kadar girintili çıkıntılı değil ya belki sen daha iyi randıman alırsın.

    YanıtlaSil
  2. fotoğraflara bayıldım. oralara gidesim geldi. söylemeden edemeyeceğin satın aldığın ex-libris mükemmel. güle güle kullan:)

    YanıtlaSil
  3. bence en mükemmel ex-librisi seçmişsin, bütün kitapların hogwarts kütüphanesine aitmiş gibi görünecek.
    kensington bahçesinde peter pan'a uğradın mı? :)) çok severim ben onu:)

    YanıtlaSil
  4. Ay bayıldım gene!Ne güzel..hele ex-librisim çok hoş yaw ben hiç görmemiştim tam benim fantastik kitaplarıma basmalık..birde kedisiz bir yuva sadece evdir yazan çıkaertma yada kartlara bayıldım,ben olsam alıp benim kedinin odasının kapısına asmıştım çoktan :)ya orda ucuz burda pahalı olan şeylerin ithalatını mı yapsak ya felaket kazıklanıyoruz burda.. gez bizim yerimizede bol bol! Gülden

    YanıtlaSil
  5. bayıldım yorumlarına, fotoğraflarına :) devam :))

    YanıtlaSil

en derin düşüncelerini dök bebeğim