Takıntı

  • Kasım 27, 2008
  • By Ova (Excuse My Reading)
  • 3 Comments

Takıntı konusunda mimlenmişiz. Aslında mim yazmıyorum, ama şu an canım çok sıkılıyor..beş dakkada yazıyım dedim.

- Durdugum odanın kapısı ya tam açık ya da tam kapalı olmalı. aralık kapılı yerlerde duramam. çok azar işittim bu huy yüzünden iş ve okulda.

- giysilerin vucutta oluşturdugu izleri elleme takıntım vardır. delirtir beni bu. mesela don lastigi sıkar da iz olur ya elle allah elle o izleri, benden baska bi manyak var mıdır bunu seven bilmiyorum

- takıntı mıdır bilemiyorum sözüm kesildiginde inanılmaz öfkelenirim. Bunu yapana kin falan beslerim ayol! gözüm döner.

- atlet giyemem. 5 yasından beri atlet giymedim, duramam atletle. vucudumu boğmacaya kapılmış gibi hissediyorum, giysilerimi yırtıp atasım geliy aney.

Biliyorum takıntı konusu oldukça üzerinden "ayy benden anormali yoktur" seklinde prim yapmaya müsait. ama ben buraya koca bir ünlem koyuyorum ve her normal insanın belli takıntıları vardır diyorum. takıntınız yoksa zaten muhtemelen robotsunuzdur veya conconayt olabilirsiniz.

You Might Also Like

3 yorum

  1. ay ben de bu atlet mevzuu bitek bende var sanıyodum neler çektim küçükken beyaz atlet vücudumun her bi noktasını dalıyomuş gibi gelirdi giydiğim zaman,annem bu yüzden beni piskoloğa bile götürdü ahahah ama hala giyemiorum beyaz atlet çok incw jarse kumaşı gibi olanları giyebiliorum anca

    YanıtlaSil
  2. aa hemencecik cevap vermişiniz..sevindim..şu "iz elleme" takıntısı olan tek manyak siz değilsiniz efenim merak etmeyin...

    (ayrıcana mimi devam ettirmeyi unutmuş gibisiniz. belirteyim dedim. tabi "bana ne benim tarzım bu" diyebilirsiniz. bişey diyemem)

    YanıtlaSil
  3. "Mesela don lastigi sıkar da iz olur ya elle allah elle o izleri, benden baska bi manyak var mıdır bunu seven bilmiyorum"

    Ahahaha :) Süper bişi bu ! :P

    YanıtlaSil

en derin düşüncelerini dök bebeğim