Eskiler bi başkaydı canım...

  • Kasım 10, 2008
  • By Ova (Excuse My Reading)
  • 12 Comments

Eskiden fotoşop mu vardı? der annem. ünlü film yıldızları daha bi güzeldi sanki..
Ben de sabah sabah dünküler bugünküler listesi yaptım, üşenmedim, canım çok sıkılıyordu.
Benim hürriyet fotogaleri den ne eksiğim var dodocanlarım? Üstelik eminim o kadar sinir zıplatmadıgıma!

İşte dünün fotoşopsuz, estetiksiz, doğal güzelleri ve bendenizin onların yerine düşündüğü bugünki izdüşümleri.



Grace Kelly - Naomi Watts


Oha be ne alaka demeden evvel bi durun düşünün, tamam belki Grace kelly Gywneth P. a da benziyor olabilir, ama o kadındaki duruştansa Naomi Watts in masum bakışları ve mavi gözleri Grace K. e daha çok benzemiyor mu?


Rita Hayworth - Drew Berrymore



Drewcik gerçek kızıl olmayabilir ama bence fiziksel olarak kızıl saçlıyken Rita H. u çok andırıyor. İkisi de güzel canım. Drew B. estetikli mi bilemiyorum, sanırım değil o halde ikisi için de Allah vergisi diyebiliriz değil mi?

Jane MansField - Katherine Heigl


Zamanın seks bombası Jane M. Yüz olarak Katherine Heigl i acayip andırıyor bence. Tamam kat onun kadar seksi değil belki ama, modern çağda da ancak bu kadar dogallık/seksilik bileşimi bulabiliyoruz canım. Şimdi baktım da Jane M. bu resimde Beyonce yi andırdı bana :)


Liz Taylor-Jennifer Connely


Yüz şekilleri ve oyunculukları çok birbirini andırmasa da bu iki güzel kadının ortak paydası muhteşem gözleri. Tu tu tu nazar değmesin, maşallah diyelim ama cidden göz estetiği diye bişey henüz icad olmadı bacılarım ve bu kadıncagızlar da güzelliklerini gerçekten sonuna kadar doğal görünümlerinden alıyolar diye düşünüyorum...


Audrey Hepburn - Natalie Portman


Uuuuv.. kibarlık abidesi, zarif prenses Audrey Hepburn. Şu dünyaya onun gibi bir kadın daha gelmiş midir? Diyebilecek kadar içimizi ısıtan bir güzellik. Keira Knightley i benzetiyorlarmış diye gördüm resimlerini ararken. Ama bence esas Natali ye benziyor. Ne bileyim ikisi de böyle farklı asil, ve unique sanki.Bilmiyorum bu benzetmeme siz de katılacak mısınız?


Marilyn - Scarlett


Şimdi pek çogunuz yok artık dedi, ay biliyorum, Marilyn Monroe dünyanın en güzel kadını, ona benzetmek bile saçma ama hadi diyelim ki Scarlet onun tırnagı oldu. İdare edin. haa bilerek Marilyin cigimizin çikince bi resmini koydum da biraz andırsın hiç olmazsa, maksat biz bozum olmayalım :)


Vivien Leigh - Evangeline Lily


Rüzgar gibi geçti filminin unutulmaz güzel oyuncusu Vivien Leigh i benzete benzete Lost un Kate ine benzettim. Andırmıyor mu sizce de?


Ava vs. Eva


Arkadaşlar soruyorum size ya, eğer bunlar havva kızıysa, biz neyiz haa? Ulen hepimiz Havva dan türemedik mi, vicdansızlar! Yok yani sevgili arkadaşım zeynep sık sık "bu kadınsa ben neyim ulaan" diye dellenir, zeynebi buraya davet ediyorum ki dellensin. İkisi de çok güzel ama Çıplak Ayaklı Kontes tabi ki bir başka....


Ingrid Bergman - Kate Winslet


ya bak aslında bunlar benzemedi, biliyorum ama inanın aslında ben bu hanımcagızımızı Isabella Rosselini ye benzetecektim. Ama düşündüm ki sonra, o yeni jenerasyon oyuncu degil hem de o da tohuma kaçtı artık. Gençlerden de en çok Kate W. a benziyor napayım? Daha iyisini bulan varsa beri gelsin. Ingrid B. bu listedeki diger bazı nesildaşları kadar dehşetengiz güzel olmayabilir ama o Casablanca yı izlemiş herkes için unutulmaz eminim.


Sophia Loren - Angelina Jolie


Ben şimdi soruyorum size. Hangisi daha güzel bu ablaların? Angelina nın burnu estetikliymiş gerçi, onu da ögrendik yakın bir geçmişte. Yani kimse kızmasın, bence Sophia Loren in şu vahşi güzelliği bence angelina ya 5 basar yahuu.. Bacım ne kadar güzelmişsiniz üstelik fotoşort da yokmuş o zaman.

Yazımı size soru sorarak kapatıcam dur..
Sorum da şu: Eskiler mi daha güzel yeniler mi? Resimler ortada yavrucuklarım.

You Might Also Like

12 yorum

  1. wauuuw hakikaten benzerlik yakalaman süper,ciddi ciddi benziolar yaw eskilerin tadı çok başka ama

    YanıtlaSil
  2. Audrey Hepburn - Natalie Portman ikilisi bu kadar benzer yahu =) Şunu farkettim ki; insan benzer kişileri buluyor fakat kendi benzerinde kararsız kalıyor.. Kime benziyorum yahut kim bana benziyor hedesinde kendini yere göğe koyamıyor sankim.. Egom da böyle işte :)

    YanıtlaSil
  3. Audrey-Natalie gercekten cok benziyor. sophia loren ve angelina benzerliginde sophia'yı tek gecerim. Angelina cok itici ya,neyini begeniyorlar anlamıyorum.

    YanıtlaSil
  4. marilyn ve sophia..
    güzelligin onlardan ötesi yok.

    YanıtlaSil
  5. audreyi yerim, natalie'yi de çok severim.. evangeline belki biraz zorlar ama eskiler döver gibime geliyor..

    YanıtlaSil
  6. audrey bir başka yahu...durup bütün gün seyredilesi bir güzellik...

    YanıtlaSil
  7. Angelina her haliyle daha güzel :P

    YanıtlaSil
  8. vöşt.. nasıl buldun bu kadar benzeyen insanı..:)

    YanıtlaSil
  9. vivien fatma girike ne kadar çok benziyo

    YanıtlaSil

en derin düşüncelerini dök bebeğim