Top Ten Celebrities That I hate

  • Haziran 11, 2008
  • By Ova (Excuse My Reading)
  • 3 Comments

10 lu listeler yapma manyaklıgımı belki bu blogu takip edenler bilir.
işte bugun de en nefret ettigim 10 selebtiriyi yazmaya karar verdiim.
Cinsiyet ve milliyet ayrımı yapmıyorum!

10 numara - Tom Cruise:


Sevgili mister tom. vallahi de gıcıksınız, billahi da yapmacıksınız. scientology olayı nedir kuzum? başınıza mı vurdu? dünyada din mi kalmadı. bide televizyona çıkıp aşığım açık diye tepinmek neden? reklam mı, nedir. kızınız da pek seker karınız da cok hoş ama yani.. siz gıcıksınız!

9 - Heidi Montag

Aslına bakarsanız bu kızcagızı ben hiç tanımıyordum thesuperficial.com sitesinden haberdar oldum, bir de people com dan. Kimdir nedir bilmem ama bizim magazinde oldugu gibi feyk haberler arayıp gazetecileri çağırmalar falan.. yıvranc. anneler gününü kutlarken bile gazetecileri arayan bir zat-ı muhteremmiş kendileri. Heidi! bana bak ben o kırmızı yanaklı dedene veya hastalıklı clara ya benzemem basarım kötegi bulursam. adam ol adam! be a man!

Gıcık ya tipe bak.. Biri de çıksın yok be merope, bak ne şeker ne dogal kız desin. pıhhh!

8 - Rihanna:


Nedensiz gıcıklanışlarımdandır kendisi. Diyelim ki tipini begenmedim. Varsayalım ki kıl kaptım. Bakışı bakış degil, oturması kalkması desen eeeeh. Ay sarkısı da bişeye benzese!



Yok kardesim, benim iç piyasalarım zenci kadın sarkıcıya doymus durumda. Dış piyasalarda ise artış devam edecek gibi.

7- Viktorya Bekım


ya bu kadından hoşlanan var mı? Yani ortada David B. ı tavlamıs olmaktan baska bi basarısını gören var mı? Gülmeyen teyzemiz Victoria, eski spice girl bilen biliyo zaten. Hele son marc jacobs reklamları şaka gibi kendisinin. Hayır ciddenh şaka gibi. Vallaha diyorum bak. Şaka yaptım diye mıncırmalı biri sizi ama gerçekmiş. Şurdan bakabilirsiniz.
Ya da burdan..


Bence gülmek sana yakışıyo viktorya. hatta gülsen belki bu derece kıl kapmıcam sana. ama sanane tabi elalem kıl kapmıs kapmamıs; sen keyfine bakarsın kardesim. Ayhh o kadar para bende olsa ben öyle giyinmem sacım da öyle olmaz söyliyim ama sana.

6- Olsen ikizleri

Zaten su dünyada oldugundan büyük görünmeye çalışan kızlar kadar kıl olunan bişey daha yoktur herhalde. Bambaşka bi kavramdır. sanki 5 yasında annesinin topuklu ayakkabılarını giymiş, rujlarını sürmüşler. bakışlar daha ufak, ama makyaj kıyafet saç almış gitmiş.


Tiki desem diyemedim, ama bu kardeşlerimiz de paraya para demiyolarmış bunu da biliniz. Bide lütfen dudakları şöyle (soldaki gibi) öne almak ve büzmek yasaklansın. hapis cezası konsun hatta.


5 - Naomi Campbell

Ay resmini koyamayacak kadar sevmiyorum şu kadını. Kaprisli ve çekilmez oldugunu söylüyolar. Bi nevi bülent ersoy sanırım. Ama Bülent ablamız en azından adab-ı muhaşeret mi ne ondan biliyordur dimi!

4 - Jessica Simpson

Aptal sarışın ı mı oynuyo gerçekten mi aptal çözemedigim gibi çözmek ve düşünmek de istemem. Tamam Allah için güzel kadın ama.. yani sırf güzellik yetmeli mi?

bence yetmemeli. son filmi blonde ambition da gişede batmış diyolar Sevgili Jessica.

3- Ashley & Pete Wentz


Gıcık ötesi bi çift. Şimdi çok pis nefret kusucam yazık gencecik ve evliler diceksiniz. Yok kardesim. Yook. Çok gıcıklar, gıcıktan da öteler hatta. bide bebekleri olacak iyi mi! Hey yavrum be ikiniz yetmiyodunuz bide veledinizle ugrasacak amerikan medyası.


2 - Paris Hilton

Hemen hemen herkesin gıcık oldugu zengin varlık. Akıllı mı aptal mı belli degil ama ayıp içerikli kasedi çıktıktan sonra parayı götürdügü kesin.


Ama çirkin diyenler de haksızlık ediyolar canım. Hoş kadın gene. Ama tabi hoş olması boşlugunu doldurmuyor biz gene nefret ediyüriz kendisinden.

VEEEE 1 Numara:

Justin Timberlake

Ben bu adamdan cidden nefret ediyorum. Görünce tv yi teklemeyesim geliyo canlar. Nesi iyi nesi güzel anlamadım ki. Ses desen yok. Duruşu karizması desen sıfır. Ortaokul cocugu gibi bi tip.

Şarkılarını dinlemek hiçbi zevk vermez. Klipleri desen abuk subuk. Yok ben yaşlı bi nineyim galiba ya. Gençler seviyo demek düşüyo bana sanırsam.


Aslında hepinize nefret ettügünüz selebritiler i görmeden ve onlarla ilgili haberler bombardımanına ugramadan yasayabileceginiz bir internet gezintisi dilicektim!
Fakat farkettim ki ben bindigim dalı kesmişim. :)

You Might Also Like

3 yorum

  1. ya bunların hepsine ben de kılım!!! hepisine. bi heidi yi tanımıyorum.
    lakin, bi de ashley mary kate ikizlerine cocukluktan beri hayrandım. sonra bigun hurriyet gaztesinin arka sayfasında bunların voliyi vurdugunu ögrendim. bi de bir sürü elbiseleri magazaları varmıs falan. o günden beridir onlarla ilgili haberleri hafif kıskanclıkla okuyorum. aynı yasta olmamızın da etkisi büyük. evet gıcıkım. ama gizli bir sevgim var

    YanıtlaSil
  2. eveet ben de aynen full house da cok tatlıydı bunlar, mişel i hatırlıyomusun?
    ama kadın hallerini sevmedim ben. yapay!

    YanıtlaSil
  3. ahaha mişellll (L) ya ben mişelin taklidini yapardım. sesim aynı olurdu. cesi amca diye dolanırdım. sonra sinema filmi cevirdiler bunlar kristen bilmemneyle. eşliydi orda ismi kristenin . çok özenmiştim ya. cok güzeldiler. peeh. bundan da bi post yazısı cıkar bak ahah

    YanıtlaSil

en derin düşüncelerini dök bebeğim