iste bu markalari ben yaratacagim

  • Eylül 02, 2011
  • By Ova (Excuse My Reading)
  • 2 Comments

sen esek sucuklari - tahmin edebileceginiz uzere sucuk markasi oluyor kendisi
 
elizabeth bathory - kozmetik mamulleri markam

karindesen jack sevgi yuvalari- kres zinciri olarak planliyorum ayni zamanda anne babalara ebeveyn koclugu hizmetleri de verilecek
 
friends'e altinci - bu bir web sitesi olacak ama size tokmakci, fakbadi veya koca bulma yeri degil, iyi dinleyin!
efsanevi friends dizisindeki gruba benzer bir grupta yer almaniz saglanacak. kisilik testleri ve hisim akraba arkadas gorusmeleri ile friends'teki hangi karaktere yakin oldugunuz belirlenecek. (eger friends'teki bir karaktere benzemiyorsaniz siteden zittir olup gitmek zorundasiniz uzgunum.)
bu formulle olusturulacak gruplara friends'teki gibi yasayabilmeleri icin emlak danismanligi da saglaniyor olacak. bitmedi! diyelim ki grubunuzda biri oyunbozanlik etti. hic merak etmeyin! 2 sene grup garantisi veriyor olacagiz tabi ki. (oha bunu boyle soyleyince bir garip oldu. grup garantisi derken soyle simdi. diyelim ki rachel olan kizcagiz "eeh yetti lan sikildim sizden" dedi cekti gitti. yenisini veriyoruz sizlere efendim.)
gozden irak - bu da long distance relationship yasayan civanlarimiz icin psikolojik destek timi niteligindeki danismanlik markam oluyor.
her turlu mesafedeki her nitelikteki iliski icin kriz yonetimi, supheleri degerlendirme teknikleri, planli\plansiz surpriz imkanlari saglaniyor olacak.
(siz gidip giremiyorsunuz ama sizin yerinize biz gidip goruyor olacagiz. iciniz rahat olsun )
Fantastik Sut ve Sut urunleri Ltd. - Nobel Likir sutu gordugum gunden beri bu firmanin hayali ile yasiyorum. Subhanallah acacagiz fabrikayi. Ork sutunden Unicorn sutune kadar bilimum fantastik hayvan sutu diye baharatlanmis inek sutunu kaktirip parayi kiriyor olacagim. bu ulkede salak cok nasilsa. (yuzde altmis miydi?)

You Might Also Like

2 yorum

  1. Super! Yalniz favorimin "Gozden Irak" mi yoksa "Fantastik Sut ve Sut urunleri Ltd." mi olduguna karar veremedim, ikisini de gulerken gozlerimden yas geldi vallahi!

    YanıtlaSil
  2. Bir zamanlar bizde cerrahpaşada morg'un karşısına morg cafe açacaktık,o günler aklıma geldi sayende :) Senin markalar da süper.

    YanıtlaSil

en derin düşüncelerini dök bebeğim